Διάσημοι γονείς στο θέατρο με τα παιδιά τους! Δες φωτογραφίες

Οικογενειακό φαίνεται πως ήταν το Σαββατοκύριακο για τους διάσημους γονείς της ελληνικής showbiz που βρέθηκαν με τα αγγελούδια τους στο θέατρο. Πολλές επώνυμες μαμάδες, αλλά και διάσημοι μπαμπάδες άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και διασκέδασαν με τα παιδιά τους.
Από τις πρώτες που συνάντησε ο φωτογραφικός φακός στο θέατρο ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου με τον μικρό Φίλιππο Ραφαήλ και η Μαρία Κορινθίου με την κορούλα της Ισμήνη που παρακολούθησαν την παράσταση “Λάχανα και χάχανα” στο θέατρο Κάππα. Οι δυο διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz δεν άφησαν λεπτό από κοντά τις τα παιδιά τους, που φάνηκαν να απολαμβάνουν πολύ τη θεατρική παράσταση.

/

Ακόμη στην επίσημη πρεμιέρα της παιδικής παράστασης βρέθηκαν και ο Μάξιμος Μουμούρης με την σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου και τις κορούλες τους.

/

Απογευματινή έξοδο με την μικρή της πριγκίπισσα της, είχε όμως, και η Βάσω Γουλιελμάκη. Η μικρή Μαρίλια βρέθηκε μαζί με την μαμά της στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη “Η Αργοναυτική Εκστρατεία”.

/

Δες φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου
/

Μαρία Κορινθίου
/

Νάντια Γιαννακοπούλου, Μάξιμος Μουμούρης
/

Read More

And More