Eurovision 2013: Τα highlights της βραδιάς του ελληνικού τελικού! Φωτογραφίες

Ο ελληνικός τελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε και το “Alcohol Is Free” με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη της εταιρείας PLATINUM πήραν το “πράσινο φως” για να μας εκπροσωπήσουν στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

/

Το τραγούδι, σε μουσική Ηλία Κόζα και στίχους Στάθη Παχίδη επελέγη μετά από ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής σε ποσοστό 50/50, κατά τη διάρκεια του αποψινού Ελληνικού Τελικού Eurosong 2013 – A Mad Show!, που διεξήχθη στο Gazi Music Hall.

/

Τη μεγάλη βραδιά παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης, στην πενταμελή κριτική επιτροπή συμμετείχαν η ερμηνεύτρια Βίκυ Λέανδρος (πρόεδρος), ο αρχιμουσικός Ανδρέας Πυλαρινός, ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, η Διευθύντρια Προγράμματος Ελληνικής Ραδιοφωνίας Μαρίνα Λαχανά και Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων MAD Ρεγγίνα Κουρή, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια – σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Θάνος Γκομόζιας.

/

Ποια ήταν όμως τα highlights της βραδιάς;
Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι MEΛΙSSES και η Ελένη Φουρέιρα συνέπραξαν επί σκηνής με τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak και τη Marija Serifovic και ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη.
Ενώ από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς, ήταν και οι εμφανίσεις των δυο μοναδικών Ελληνίδων που κέρδισαν το διαγωνισμό, της Βίκυς Λέανδρος και της Έλενας Παπαρίζου.
Πάμε να δούμε τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού τελικού μέσα από φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More