Αγνώριστος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης! Δες την εντυπωσιακή αλλαγή του

Βραδινή έξοδο με νέο λουκ έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Frozen” που σκηνοθετεί ο Πάνος Κοκκινόπουλος, μαζί με την αγαπημένη του Αθανασία Σμαραγδή και κέντρισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του.
Με πυρρόξανθα βαμμένα μαλλιά και μουστάκι ο γνωστός ηθοποιός έκανε τη διαφορά και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα. Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι αυτή η αλλαγή να έγινε για τις ανάγκες του νέου του ρόλο, αλλά ήταν σίγουρα μια εμφάνιση που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

/

Έχοντας πραγματοποιήσει με επιτυχία τις εμφανίσεις του στην παράσταση Chicago, ο γνωστό ηθοποιός φαίνεται πως ετοιμάζεται για το ρόλο του “Επιθεωρητή” του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ στο θέατρο Ακροπόλ που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτη.
Πρόκειται για μία από τις εντελώς κοινωνικές σάτιρες του παγκόσμιου δραματολογίου . Σε μία – χαμένη στο “πουθενά” – επαρχιακή πόλη της τσαρικής Ρωσίας κατέχουν τις Αρχές φαύλοι απατεώνες. Κι όμως, αυτοί οι δεξιοτέχνες της απάτης έντρομοι πέφτουν θύματα ενός πανούργου κομψευόμενου πρωτευουσιάνου που τους τρομοκρατεί, αλλά και τους συναρπάζει.

/

Η πλοκή του έργου είναι εκπληκτική, το χιούμορ, οι κωμικές καταστάσεις δεσπόζουν. Οι σπαρταριστοί χαρακτήρες – σωστότερα: οι τύποι- κάποιες στιγμές σπάνε τα γκροτέσκ καλούπια τους και αφήνουν να αναδυθεί μια ποιοτική ατμόσφαιρα απελπισίας.
Λες να υιοθέτησε τελικά αυτό το λουκ για το ρόλο; Εσένα πώς σου φαίνεται;

Read More

And More