Κ. Καραφώτης – Α. Ηλιάδη: Διασκέδασαν στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Όσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της το επιτρέπουν οι Αγγελική Ηλιάδη φροντίζει να παρακολουθεί τα προγράμματα των συναδέλφων της. Πρόσφατα την είδαμε να διασκεδάζει με την παρέα της στον Κωνσταντίνο Αργυρό και είχε και συνέχεια. Μαζί με τον Κώστα Καραφώτη βρέθηκε να διασκεδάζει το Σάββατο το βράδυ στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Ο τραγουδιστής έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα μια μέρα νωρίτερα έχοντας μαζί του την σέξι Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και την γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που κλέβει τις εντυπώσεις με την παρουσία της στο πρόγραμμα.

Εκεί, εντοπίσαμε αρκετούς ακόμα εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους τον Γιώργο Γιαννιά συνοδευόμενο από την σύντροφό του Ελευθερία Παντελιδάκη, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Ευαγγελία Αραβανή, την Έλντα Πανοπούλου και πολλούς ακόμα.

Το ίδιο βράδυ η Αγγελική με την παρέα της βρέθηκε και στο κένττρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης. Ακολούθησε και ο Γιώργος Γιαννιάς με την σύντροφό του ενώ στο Caramela συνάντησαν και τον Παντελή Παντελίδη με την δική του παρέα. Φυσικά, δεν αρνήθηκαν την πρόσταση του Γιώργου να τραγουδήσουν κάποιες από τις επιτυχίες τους ανεβάζοντας ακόμα πιο πολύ το κέφι!

Read More

And More