Μ. Μενούνος: Στο baby shower της K. Kardashian πριν βαφτίσει την κόρη της Μ. Χρουσαλά!

Με ελληνικό αέρα έγινα το baby shower της Kim Kardashian για τον ερχομό της κορούλας της, αφού ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους της γνωστής τηλεπερσόνας βρέθηκε και η Μαρία Μενούνος.

Φορώντας ένα κομψό εμπριμέ φόρεμα και ένα στεφανάκι από λουλούδια στα μαλλιά η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βρέθηκε στο Beverly Hills και έδωσε τις ευχές της στην Kim που περιμένει ανυπόμονα τον ερχομό της μπέμπας της. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Μαρία έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις, ενώ διασκέδασε πολύ με τις διάσημες φίλες της.

Την ίδια περίοδο, η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται και για το ταξίδι της στην Ελλάδα και της βάφτιση της κόρης της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα. Η όμορφη Μαρία που είναι καλή φίλη της Μαριέττας θα γίνει νονά της μικρής Μαργκώ μαζί με την Σήλια Κριθαριώτη και την Μαριγώ Πατίτσα.

Η Μαρία, μάλιστα αναμένεται να φθάσει στην Ελλάδα με τον σύντροφό της στις 13 Ιουνίου, καθώς η βάφτιση της μικρούλας θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 7 μμ στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει πάρτι στο σπίτι του ζευγαριού. Η έπαυλη της οικογένειας Πατίτσα, 1.000 τ.μ., έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε να μετατραπεί σε χώρο εκδήλωσης.

Η Μαριέττα Χρουσαλά με την Μαρία Μενούνος και την Σήλια Κριθαριώτη!

Read More

And More