M. Monroe: Ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας και την φώναζαν Norma Jean! Ανέκδοτες φωτογραφίες

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο ζήλεψαν και προσπάθησαν -ακόμα προσπαθούν- να αντιγράψουν το στιλ της. Η αξεπέραστη Marilyn Monroe αποτελεί το απόλυτο sex symbol ακόμα και μετά το θάνατό της. Ωστόσο, λίγα χρόνια πριν γίνει αυτό που όλοι ξέρουμε ήταν ένα συνηθισμένο -κι όμως- γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας και μάλιστα την φώναζαν Norma Jean.

Απόδειξη είναι οι παρακάτω φωτογραφίες που σήμερα βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Την ίδια ώρα δεκάδες ανέκδοτες φωτογραφίες Marylin τραβηγμένες από τον διάσημο φωτογράφο μόδας και καλό της φίλο, Milton Greene βγαίνουν για πρώτη φορά σε πλειστηριασμό από τον οίκο «Profiles in History», στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Δες ανέκδοτες φωτογραφίες της αγαπημένης star!

1944. Φωτογραφίζεται σε στρατιωτικό εργοστάσιο της Καλιφόρνια κρατώντας τμήμα από μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Πόζαρε δίπλα στα εξαρτήματα για την κατασκευή των αεροσκαφών για μόλις είκοσι δολάρια την κάθε λήψη και κοιτώντας με το χαρακτηριστικό βλέμμα της τον φακό του φωτογράφου David Conover ο οποίος είχε πάρει την εντολή της φωτογράφησης από τον επικεφαλής του, τον μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ, Ronald Reagan

Στη συνέχεια, ο Conover πρότεινε την Marylin σε έναν άλλο φωτογράφο ονόματι Bill Carroll με τον οποίο έκανε τις πρώτες τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις το 1945.

Μιλώντας στην LA Weekly ο Caroll δήλωσε: “Έψαχνα για ένα κορίτσι που θα έμοιαζε με την κοπέλα της διπλανής πόρτας. Δεν ήθελα μοντέλο. Ήθελα ένα εμφανίσιμο απλό κορίτσι, σαν αυτό που μένει δίπλα σου”.

Τότε, ίσως ούτε εκείνος μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξή της….

Read More

And More