Το TLIFE στις οντισιόν του X-Factor 3!

Οι οντισιόν του X-Factor στην Αθήνα ξεκίνησαν και το TLife βρέθηκε εκεί για να σου μεταφέρει τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες από τα backstage.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα κάνουν πολλούς σταθμούς φέτος για να ανακαλύψουν τα επόμενα ταλέντα, ανάμεσα στους οποίους είναι η Κύπρος, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και τέλος η Νέα Υόρκη.

Εκεί, θα πέσει και η αυλαία των φετινών οντισιόν με την κριτική επιτροπή να επιστρέφει στην βάση της για να ξεκινήσουν τα live show.

Στην Αθήνα, το τελικό στάδιο των οντισιών θα είναι η διαδικασία του boot camp όπου οι κριτές χωρίσουν τις ομάδες και αναλάβει ο καθένας τη δική του.

Το μουσικό talent show συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στην δομή του αφού τα μέλη της κριτικής επιστροπής αλλά και ο παρουσιαστής θα είναι ίδιοι!

Τα backstage θα καλύπτει καιι φέτος ο Γιώργος Λιανός χωρίς όμως την βοήθεια της Δέσποινας Καμπούρη η οποία μετακόμισε στην εκπομπή Lifestyle.

H απήχηση του μουσικού διαγωνισμού είναι μεγάλη στον κόσμο και οι συμμετοχές φέτος ξεπερνούν τα 15.000 άτομα.

To Χ-Factor κατάφερε να αναδείξει έξι τραγουδιστές και δύο groups που ξεχώρισαν από τα live του.

Ανάμεσα σε αυτούς ειναι η Ήβη Αδάμου, ο Σταύρος που βγήκε νικητής πέρυσι, τα Κόκκινα Χαλιά, η Ελευθερία Ελευθερίου και οι Pale Faces, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη τα πρώτα βήματα για δική τους δισκογραφία.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More