Οι celebrities απόλαυσαν τους “Άντρες έτοιμους για όλα”!

Πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη έκανε χθες βράδυ η θεατρική παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία την περασμένη σαιζόν.

Οι Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μάνος Ιωάννου βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και τα έδωσαν όλα στην ξεκαρδιστική κωμωδία των Stephen Sinclair και Anthony McCarten, σε απόδοση και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

/

Μαζί τους εμφανίζονται οι Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη σε ρόλους έκπληξη που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

/

Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί επώνυμοι από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος. Ανάμεσά τους ήταν η Ναταλία Γερμανού που πήγε θέατρο για να απολαύσει τον σύντροφό της, ο Κώστας Βουτσάς, ο Κώστας Μαρτάκη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγη, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η Τζένη Μπότση, η Σοφία Παυλίδου, ο Ηλίας Βρεττός και πολλοί άλλοι.

/

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ.

/

Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).

/

Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική προσαρμογή του γνωστού μας θέματος.

/
Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας ανέλαβαν την ελληνική απόδοση του θεατρικού “Ladies Night” των Stephen Sinclair και Anthony McCarten, που γράφτηκε το 1987 στην Νέα Ζηλανδία.

/

Δες φωτογραφίες:

Κώστας Κόκλας, Κώστας Βουτσάς, Θανάσης Ευθυμιάδης
/

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τζένη Μπότση, Κώστας Κόκλας
/

Τζένη Μπότση, Σοφία Παυλίδου
/

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λόλα Νταϊφά
/

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ιωσήφ Μαρινάκης
/

Ναταλία Γερμανού, Κώστας Κόκλας
/

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Μαρτάκης, Ευαγγελία Μουμούρη, Μυριέλλα Κουρεντή
/

Ηλίας Βρεττός
/

Πέγκυ Σταθακοπούλου με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Καλδή
/

Μυριέλλα Κουρεντή, Κώστας Μαρτάκης
/

Βίλυ και Γιώργος Θεοφάνους
/

Κώστας Βουτσάς
/

Τζένη Μπότση
/

Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Μαρτάκης
/

Κώστας Κόκλας, Τόνυ Δημητρίου
/

Read More

And More