Οι επώνυμοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης… “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”!

Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν την κλασσική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” την συντόνισαν με τους ρυθμούς και τις ταχύτητες της σύγχρονης έκφρασης, αλλά ταυτόχρονα διατήρησαν όλη την γλύκα και την γενναιόδωρη αίσθηση του χιούμορ του Σακελλάριου και την παρουσιάζουν στο Θέατρο Βικτώρια.

Χθες έγινε η επίσημη πρεμιέρα και πολλοί ήταν οι επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο που έδωσαν το “παρών” στη βραδιά. Ανάμεσά τους ήταν η Παναγιώτα Βλαντή, η Αγγελική Δαλιάνη, η Σοφία Παυλίδου, η Χριστίνα Μαραγκόζη με τον σύζυγό της, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης και πολλοί άλλοι.

Στην παράσταση παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Σπύρος Πούλης, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαρία Ανδρούτσου, Χριστίνα Τσάφου, Μάνος Παπαγιάννης, Γιάννης Μποστατζόγλου, Χάρης Γρηγορόπουλος.

Σήμερα, 100 χρόνια μετά την γέννηση του Αλέκου Σακελλάριου (παρά κάτι μέρες) σε μια περίοδο που το μέλλον φαίνεται σκοτεινό και δυσοίωνο, μια κωμωδία του ’60, “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”, επιστρέφει για να μας θυμίσει την αισιοδοξία και την χαρά της ζωής!

Στο έργο, που έχει γνωρίσει διαχρονικά τεράστια επιτυχία, ο άπιστος Θοδωράκης επινοεί τον φίλο του Λευτεράκη για να δικαιολογεί τα ταξίδια και τις απουσίες του από το σπίτι. Τι γίνεται όμως όταν ο Λευτεράκης εμφανίζεται μπροστά του με σάρκα και οστά;

Δες φωτογραφίες:

Αγγελική Δαλιάνη, Μάνος Παπαγιάννης

Νίκη Παλληκαράκη, Σοφία Παυλίδου, Αλίνα Κοτσοβούλου

Δήμητρα Στογιάννη, Νίκη Παλληκαράκη

Βάνα Ραμπότα, Παναγιώτα Βλαντή, Αλίνα Κοτσοβούλου

Γιάννης Μποστατζόγλου, Γιώργος Παρτσαλάκης

Παναγιώτα Βλαντή

Χριστίνα Μαραγκόζη με τον σύζυγό της Θάνο Αϊβαλιώτη

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας

Θανάσης Παπαθανασίου, Νικολέττα Βλαβιανού, Π.Σταθακόπουλος
Βασίλης Κούκουρας, Κατερίνα Τερζοπούλου

Read More

And More