Το φιλί του Α. Ρέμου στην Α. Βίσση, λίγο πριν την πρεμιέρα στο Pantheon!

Λίγο πριν την έναρξη της συνεργασίας της χρονιάς στο Pantheon, το TLIFE συνάντησε την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο στη συνέντευξή Τύπου και έμαθε τα πάντα για τις φετινές εμφανίσεις τους.

Χαλαροί, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια, οι δυο Έλληνες ερμηνευτές έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες τους ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη νυχτερινή Αθήνα σε ένα ξεχωριστό θέαμα που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.
Οι δυο τους βρέθηκαν χθες στο Pantheon μαζί με τον σκηνοθέτη του Γιάννη Κακλέα, αλλά και όλους τους συντελεστές της υπερπαραγωγής που ετοιμάζουν και μίλησαν για την πολυαναμενόμενη συνεργασία της χρονιάς στην παράσταση “Ένα ή Κανένα”.

Μιλώντας για τη φετινή συνεργασία τους, ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι φέτος ήταν η κατάλληλη στιγμή για να βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, ενώ η Άννα Βίσση δήλωσε πως η εμφάνισή τους οφείλει να είναι η πιο ποιοτική που έκαναν ποτέ!

Highlight της βραδιάς ήταν το φιλί στο στόμα που έδωσε ο Αντώνης στην Άννα, αλλά και οι τρυφερές πόζες που πήραν μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς.

Oι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες άλλωστε, ενώνονται για να μας παρουσιάσουν με μοναδικό τρόπο αυτά που αγαπάμε από αυτούς, τις προσωπικές τους μουσικές διαδρομές οι οποίες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα, συνδυάζονται δεξιοτεχνικά μέσα από μικρές ιστορίες με φόντο την πόλη.
Δες φωτογραφίες:

Δες το video:

Read More

And More