Στ. Ρόκκος – Π. Παντελίδης: Πού συναντήθηκαν; Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία και φυσικά πολλά τραγούδια κι αγαπημένους σου καλλιτέχνες συνεχίζεται η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής του Sfera 102,2.

Το studio του σταθμού έχει μεταφερθεί στο κέντρο της Κηφισιάς, Λεβίδου 2 & Κασσαβέτη, για να υποδεχθεί όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις ανάγκες της λαμπερής γιορτής της μουσικής.

Εκεί, συναντήθηκαν και οι δύο επιτυχημένοι τραγουδιστές, Στέλιος Ρόκκος και Παντελής Παντελίδης. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος τους “τσάκωσε” στο studio του αγαπημένου σου σταθμού να αναλαμβάνουν για λίγο τον ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Τo TLIFE την ίδια ώρα σε βάζει μέσα στο studio του Sfera 102,2! Δίπλα σε όλα τα ονόματα της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής μαζί με τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς παραγωγούς!

Δες ΕΔΩ σε livestreaming όλα όσα γίνονται στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής, στο κέντρο της Κηφισιάς, από την Δευτέρα 9 μέχρι και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου!

100 καλλιτέχνες παίρνουν το μικρόφωνο του Sfera 102,2 και μαζί με τους παραγωγούς του πρώτου ραδιοφώνου της Αθήνας επιλέγουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, κάθε μέρα – όλη μέρα!

Δες ποιοι ακόμα καλλιτέχνες βρέθηκαν εκεί στην 4η ημέρα της γιορτής του τραγουδιού!


Ο Θοδωρής Μαραντίνης με την Γιώτα Τσιμπρικίδου


Ο Διονύσης Σχοινάς με την Ελένη Κολοκοτρώνη


Ο Γιάννης Βαρδής


Ο Βασίλης Καρράς με τον Βαλεντίνο

Read More

And More