Jamie Dornan: Δες γιατί ο πρωταγωνιστής του “Fifty Shades of Grey” θα γίνει ο κρυφός σου πόθος!

Δεν μπορεί αυτές τις ημέρες να μην έχει πάρει το αυτί σου για τον Christian Grey, ενόψει της πολυσυζητημένης ταινίας “Fifty Shades of Grey”, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους Village, στις 12 Φεβρουαρίου από την UIP. Η προπώληση της καυτής ταινίας ξεκίνησε για να ξέρεις.

Και σε περίπτωση που δεν έχεις δει ακόμη το τρέιλερ…

Πάμε πάλι στον Christian, κατά κόσμον Jamie Dornan (με συμπρωταγωνίστρια την Dakota Johnson), o οποίος θα σου προκαλέσει αναταραχή θες – δεν θες!

Για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν είχα δώσει και πολλή σημασία στον Μr. Grey, μέχρι που ξεκίνησα πριν από λίγο καιρό τη σειρά The Fall (είδα ό,τι επεισόδιο κυκλοφορεί σε μια νύχτα) και ανακάλυψα ότι αυτός ο κούκλος δολοφόνος – έτσι θα ‘πρεπε να ναι οι serial killers, να τα λέμε κι αυτά – είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας με την ιστορία αγάπης που θα πυροδοτήσει τις αισθήσεις.

Έχει απίστευτο κορμί, άσχετα αν ο ίδιος δηλώνει πως δεν είναι και πολύ ικανοποιημένος, αφού νιώθει ένα κοκαλιάρικο παιδί που απλά μεγάλωσε και άλλα πολλά χαρίσματα!

Άσε μας ρε Jamie!

Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. Γεννήθηκε 1η Μαΐου το 1982 στην Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας και πριν γίνει επαγγελματίας ηθοποιός ήταν μοντέλο με αξιόλογες δουλειές και διαφημίσεις στο πλευρό της Eva Mendes και της Kate Moss.

Η πρώτη του δουλειά στον κινηματογράφο ήταν ένας μικρός ρόλος στην ταινία της Σοφίας Κόπολα Marie Antoinette (2006), όπου έπαιζε το σύμβολο του σεξ, αλλά σίγουρα ο ρόλος που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό είναι αυτός του Christian Grey.

O ίδιος έχει αποκαλύψει ότι περίμενε με αγωνία να χτυπήσει το τηλέφωνο για τον ρόλο, κλεισμένος στο σπίτι του φορώντας πυτζάμες και βλέποντας επαναλήψεις στην τηλεόραση. Και κάπου εδώ θα σου χαλάσω το όνειρο…

Όταν λοιπόν το τηλέφωνο χτύπησε, η έγκυος σύζυγός του, η ηθοποιός Amelia Warner, κοιμόταν στον επάνω όροφο κι η σκηνοθέτης της ταινίας Sam Taylor-Johnson του μετέφερε τα καλά νέα. Ω, ναι! Σε πρόλαβε άλλη…

Τον Απρίλιο του 2013 παντρεύτηκε την ηθοποιό και μουσικό Amelia Warner και μαζί έχουν ένα παιδί. Πώς αντέχει αυτό το κορίτσι, αναρωτιέμαι, γιατί μη μου πεις ότι Jamie δεν είναι ο απόλυτoς άντρας για τις φαντασιώσεις που έχεις αποστηθήσει από το ομώνυμο βιβλίο;

Πάντως ο ίδιος την κάνει να νιώθει όσο καλύτερα μπορεί, αφού μετά από “σοβαρή” μελέτη, είδα πώς την προσέχει όταν όλοι και όλες λυσσάνε για ένα αυτόγραφο!

Ιδού και η απόδειξη!

Kαι λίγες φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή. Για δύο χρόνια υπήρξε και το αγόρι της Keira Knightley, αλλά δεν θα σου ξείξώ πώς ήταν για να μη σου χαλάσω τις φαντασιώσεις.

Aν δεν είναι αυτός ο απόλυτα σέξι μπαμπάς, ποιος είναι;

Read More

And More