Ο γάμος της Όλγας Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου! Το TLIFE ήταν εκεί!

Σήμερα το απόγευμα έγινε ο γάμος της Όλγας Λαφαζάνη και του Νίκου Οικονόμου στο δημαρχείο της Εκάλης. Το γνωστό ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδάκι έλαμπε από χαρά και ευτυχία. Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισσε φωτογραφικό υλικό.

Οι δυο τους έφτασαν μαζί στο δημαρχείο, όπου έγινε ο γάμος τους. Μάρτυρες ήταν δυο φίλοι του Νίκου, ενώ καλεσμένοι ήταν μόνο οι πολύ κοντινοί συγγενείς του ζευγαριού. Η μητέρα της νύφης ήταν πολύ χαρούμενη και κέρασε γλυκά τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί. Μετά το γάμο ακολουθεί δεξίωση σε εστιατόριο στο Κεφαλάρι.Το μεγάλο πάρτι ωστόσο θα γίνει το καλοκαίρι όπου και θα πραγματοποιηθεί ο θρησκευτικός τους γάμος του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, μόλις βγήκε από το δημαρχείο, έδειχνε χαρούμενο και ερωτευμένο και πως να μην είναι άλλωστε, αφού σε λίγους μήνες περιμένει και το πρώτο παιδάκι του. Η Όλγα που φορούσε ένα λευκό κοντό φόρεμα σε ίσια γραμμή και είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, έδειχνε πολύ όμορφη και ανανεωμένη.

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι περίπου τριών μηνών έγκυος και άυριο θα γίνει το υπερηχογράφημα, όπου θα δουν το φύλο του μωρού.

Δες φωτογραφίες από το γάμο:

Δες το βίντεο:

Read More

And More