Ο Νικόλαος ετοιμάζει ρομαντικό δείπνο για την Τατιάνα για την επέτειό τους!

Ο Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα πρόσφατα έκλεισαν ένα χρόνο έγγαμου βίου. Προκειμένου λοιπόν, να γιορτάσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο την πρώτη τους επέτειο, ο πρίγκιπας ετοιμάζει μια έκπληξη στην Τατιάνα…

Όπως διαβάσαμε στην Real Life, ετοιμάζει για τη σύζυγό του ένα ρομαντικό δείπνο κι επειδή επιθυμεί η βραδιά να έχει πολλές ακπλήξεις αλλά κι από μόνη της να είναι μια έπληξη για την Τατιάνα, δεν έχει δώσει σε κανέναν, πέραν της οικογένειάς του και του αδερφού του Παύλου, καμία απολύτως πληροφορία.

Η τοποθεσία λοιπόν, όπου θα δειπνήσει το ζευγάρι θα είναι οι όμορφες Σπέτσες, στο ίδιο νησί δηλαδή όπου είχαν παντρευτεί.

Ας μάθουμε όμως, τώρα κάποιες από τις λεπτομέρειες του δείπνου…

Ο Νικόλαος έχει επιλέξει ο ίδιος το μενού, το οποίο θα περιλαμβάνει ελληνικές σπεσιαλιτέ και σαλάτες που τόσο αρέσουν στην Τατιάνα, τα οποία θα συνοδεύονται από λευκό κρασί, μιας και το ζευγάρι δεν πίνει σαμπάνια. Επιπλέον, σύμφωνα με την Real Life, στο τέλος του δείπνου -κατά τη διάρκεια του γλυκού- ο πρίγκιπας σχεδιάζει να προσφέρει στη σύζυγό του ένα δώρο, που μάλλον θα είναι ένα κομψό κόσμημα για τον λαιμό.

Τέλος, ο Νικόλαος κανόνισε κατά τη διάρκεια αυτών να παίζει το τραγούδι ”Better Together”, που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο και την Τατιάνα.

Αυτό το διάστημα ο πρίγκιπας βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι μαζί με τους γονείς του, Κωνσταντίνο και Άννα Μαρία, τον αδερφό του και την οικογένειά του, ενώ η Τατιάνα στο Λονδίνο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Σύντομα όμως, τον Νικόλαο και την Τατιάνα περιμένει μια πολύ ρομαντική βραδιά κατά την οποία θα αναβιώσουν το κλίμα της βραδιάς του γάμου τους…

Read More

And More