Φ. Ζαφειράκου – Α. Κομπόσης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλάνε για το πρώτο τους παιδί!

Η Φαίη Ζαφειράκου και ο Ανδρέας Κομπόσης γνωρίστηκαν πριν από περίπου δέκα μήνες. Ένας καβγάς που εξελίχθηκε σε κεραυνοβόλο έρωτα! Η ευτυχία τους θα συμπληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η 26χρονη ηθοποιός και ο 40χρονος συνθέτης και στιχουργός φωτογραφίζονται μαζί για το περιοδικό OK! και μιλάνε για το πρώτο τους παιδί που περιμένουν να γεννηθεί στις αρχές καλοκαιριού.

“Όταν διαπίστωσα πως είμαι έγκυος , πήγα στο στούντιο που έχουμε στο σπίτι, όπου συνθέτει τα τραγούδια του, και του είπα: “Ανδρέα, είμαι έγκυος”. Στη συνέχεια έκλεισα την πόρτα και περίμενα την αντίδρασή του”, περιγράφει η Φαίη για τον τρόπο που ανακοίνωσε στον αγαπημένο της για την εγκυμοσύνη.

Εκείνος από την μεριά του εξηγεί ότι δεν το έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα ακόμα ότι θα γίνει πατέρας σε έξι μήνες. “Το πρώτο βράδυ που το έμαθα, που ήταν μάλιστα παραμονή Χριστουγέννων, δεν κοιμήθηκα ούτε ένα λεπτό. Άνοιγα τα μάτια μου, την κοιτούσα και ανατρίχιαζα και μόνο στη σκέψη ότι σε λίγους μήνες θα γίνω πατέρας”, εξηγεί ο συνθέτης.

Η ηθοποιός έχει γίνει πιο ευσυγκίνητη με την εγκυμοσύνη και πολλά μικροπράγματα τα βλέπει τώρα τεράστια και την ενοχλούν. Ένα από τα πράγματα που την αγχώνουν είναι και το βάρος παρόλο που μέχρι στιγμής έχει πάρει μόνο τρία κιλά. “Βλέποντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη, διαπιστώνω ότι τα μαγουλάκια μου έχουν αρχίσει να φουσκώνουν και μου θυμίζω την εικόνα από τότε που ήμουν παιδί, και αγχώνομαι”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Εγώ πάντως τη βρίσκω πιο σέξι από κάθε άλλη φορά. Είναι η πιο σέξι έγκυος που έχω δει, και με εξιτάρει πολύ αυτό”, απαντάει ο σύντροφό της.

Το ζευγάρι μίλησε ακόμα και για τα σχέδια του γάμου που αναβλήθηκαν λόγω του μωρού. Έτσι κι αλλιώς, όπως υποστηρίζουν, αυτό τους κάνει να νιώθουν τόσο ολοκληρωμένοι που ο γάμος δεν θα άλλαζε κάτι στη ζωή τους.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More