Φ. Σκορδά: Το ταξίδι με τον γιο της και η θερμή υποδοχή του Γ. Λιάγκα στην επιστροφή!

Η Φαίη Σκορδά συνεισφέρει, με όποιο τρόπο μπορεί, στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Για τον λόγo αυτό ταξίδεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη συμπρωτεύουσα και έτρεξε στο 7ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος.

Μετά από πρόσκληση της Wind Running Team, η παρουσιάστρια και άλλοι τρεις επώνυμοι ενίσχυσαν το “Ελληνικό Παιδικό Χωριό” στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης που άμεση βοήθεια σε όσα από αυτά δεν απολαμβάνουν την γονική μέριμνα.

Η Φαίη έφτασε στην πόλη της μαζί με τον γιο της Γιάννη, όπου την υποδέχτηκαν οι γονείς της Δημήτρης και Εύα και ο αδερφός της Νότης. Ο μικρός χάθηκε στις αγκαλιές τους και έφυγε για Κιλκίς μέχρι η μαμά του να τελειώσει με τις υποχρεώσεις της.

Ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε για λίγο μόνος του στην Αθήνα. Το απόγευμα της Κυριακής τους περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία στο αεροδρόμιο, για να τους γεμίσει φιλιά και αγκαλιές!

Μπορεί ο γιος του και η γυναίκα του να έλειψαν μόνο για λίγες ώρες αλλά ο δημοσιογράφος έπαθε “στερητικό σύνδρομο”. Άλλωστε οι τρεις τους είναι πολύ δεμένοι και ειδικά τώρα που ο Γιάννης μεγαλώνει και αρχίζει να λέει τις πρώτες λεξούλες, τρελαίνονται να ακούνε να τους λέει “μαμά” και “μπαμπά”.

Διάβασε περισσότερα στο OK! και το Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More