Ε. Κοκκίνου: Οι τελευταίες πινελιές του παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα! Φωτογραφίες

Μια νέα επιχειρηματική κίνηση κάνει η Έλλη Κοκκίνου που την έχει γεμίσει χαρά αλλά και πολύ αγωνία μέχρι να ολοκληρωθεί. Η τραγουδίστρια σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να ανοίξει τον δικό της αγγλόφωνο παιδικό σταθμό στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χώρο, μία καλόγουστη μονοκατοικία την οποία η Έλλη φρόντισε να διακοσμήσει με τα πιο όμορφα σχέδια και χρώματα! Την Δευτέρα μπήκαν οι τελευταίες πινελιές, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, και ο παιδικός σταθμός είναι έτοιμος να υποδεχτεί τις χαρούμενες φωνούλες των παιδιών.

Η αυλή έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπαίθριο παιδότοπο και ο πάνω όροφος θυμίζει δενδρόσπιτο και όλα σε μεταφέρουν σε ατμόσφαιρα παιδικού παραμυθιού. Άλλωστε η έμπνευση ήρθε από ένα παραμύθι που διάβαζε στον γιο της Αλέξανδρο, για ένα αρκουδάκι, το οποίο πήγαινε νηπιαγωγείο.

Τα εγκαίνια του “Happy Faces”, όπως ονομάζεται, θα γίνουν στις 5 Μαΐου. Ο χώρος θα μπορεί να χρησιμοποιείται και τα Σαββατοκύριακα για την διοργάνωση παιδικών πάρτι ενώ τα απογεύματα θα φιλοξενεί τα εξωσχολικές δραστηριότητες!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την διακόσμηση του σταθμού ανέλαβε ο ζωγράφος Χαράλαμπος Κρέτσης. Απόφοιτος των καλών τεχνών ασχολείται με την ζωγραφική από το 1995 και μαζί με τα αδέρφια του Δημήτρη και Θανάση έχουν διακοσμήσει πολλούς τοίχους και όχι μόνο!

Read More

And More