Α. Οικονομάκου: Ερωτεύομαι μόνο με ένταση. Παραδίνομαι, δεν κρατάω πράγματα

Η τηλεοπτική “Χρύσα” από την καθημερινή σειρά του Mega “Κλεμμένα όνειρα” ή ευρέως γνωστή ως… Αθηνά Οικονομάκου, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη και σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό “Glam” μιλά για τις εκλογές, τον έρωτα, τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, τον ιδανικό σύντροφο και άλλα πολλά.

Οι άντρες την πλησιάζουν εύκολα ή δύσκολα;

“Δύσκολα. Τρομοκρατούνται από την άποψη οτι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Θεωρούν ότι χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος τρόπος προσέγγισης. Έχουν την αίσθηση ότι δεν θα δώσεις σημασία σε έναν απλό άνθρωπο. Φυσικά αυτό δεν ισχύει. Η αλήθεια όμως, είναι ότι πριν με πλησίαζαν πολύ περισσότερο και πιο εύκολα…”

Ερωτεύεται με ένταση;

“Ερωτεύομαι μόνο με ένταση. Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος που ερωτεύεται φτάνει σε ακραία σημεία. Γιατί αν δεν φτάσεις στα άκρα για τον έρωτα, για τι θα φτάσεις; Έτσι το ζω, παραδίνομαι, δεν κρατάω πράγματα.”

Από τη στιγμή που ερωτεύεται έτσι κι αλλιώς πληγώνεται;

“Το πιστεύω ακράδαντα. Λιγότερο ή περισσότερο, πάντα πληγώνεσαι. Όταν είσαι ερωετυμένος ακόμα και ένα αδιάφορο βλέμμα του συντρόφου σου αρκεί για να σε καταστρέψει.”

Πιστεύει στο “για πάντα”;

“Ναι. Είναι λίγο ουτοπικό, αλλά εμένα με αυτό μου αρέσει να πορεύομαι. Και ξέρεις κάτι; Ελπίζω και εύχομαι να μου τύχει.”

Είναι από τις γυναίκες που ονειρεύονται οικογένεια και έναν σύντροφο για να γεράσουν μαζί του;

“Εννοείται. Είμαι πολύ συναισθηματική και ευαίσθητη. Όλα αυτά τα θέλω, είναι το ζητούμενό μου. Αυτά ονειρεύομαι. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, ειδικά στην εποχή μας. Ξέρω ότι μπορεί να μην μου τύχει ποτέ. Είμαι όμως, αισιόδοξη και μου αρέσει να ονειρεύομαι.”.

Στον έρωτα δίνει δεύτερες ευκαιρίες ή εγκαταλείπει εύκολα;

“Δίνω δεύτερες ευκαιρίες, δεν εγκαταλείπω πρώτη. Βασικά νομίζω ότι αναγκάζω το σύντροφό μου να μου πει “χωρίζουμε”…”.

Πώς είναι ο ιδανικός άντρας;

“Πρέπει να είναι γλυκός, τρυφερός, ευαίσθητος, να έχει χιούμορ, να είναι ειλικρινής, δοτικός και το βασικότερο, να με κάνει να νιώθω ασφάλεια και ότι κάποια πράγματα τα έχω δεδομένα. Ως άνθρωπος είμαι ιδιαίτερα ανασφαλής.”.

Read More

And More