Δήμητρα Στογιάννη: Τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, Θωμά Κωνσταντίνου!

Ένα χρόνο παντρεμένοι κλείνουν σε λίγες μέρες η Δήμητρα Στογιάννη και ο Θωμάς Κωνσταντίνου. Η γλυκιά ηθοποιός και ο μουσικός της μπάντας Nouvelle Sextette είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz αλλά ταυτόχρονα από τα πιο διακριτικά. Δεν συνηθίζουνμε να τους βλέπουμε σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

“Δεν είμαστε της άποψης ότι πρέπει να δημοσιοποιούμε τη ζωή μας, τις εξόδους μας, σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους που θέλουμε συνήθως”, είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή της στο TLIFE η Δήμητρα. Ωστόσο, ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε πρόσφατα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Λίγο πριν γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο γάμου, το ζευγάρι απόλαυσε την βόλτα του στα στολισμένα γιορτινά καταστήματα του Αμαρουσίου όπου έκανε τα ψώνια του. Αγκαλιασμένοι και ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά δεν φάνηκε να ενοχλούνται από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο έρωτας άλλωστε δεν κρύβεται!

Το μόνο που λείπει για να συμπληρωθεί η ευτυχία τους είναι ένα παιδάκι. Στην ερώτηση αν είναι στα άμεσα σχέδιά τους η Δήμητρα είχε απαντήσει στο TLIFE: “Γενικά είναι κάτι που θέλουμε, αλλά δεν το προγραμματίζουμε. Όπως έρθουν τα πράγματα! Το αφήνουμε χαλαρά…”

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα τους στα μαγαζιά!

Read More

And More