Α. Οικονομάκου: Όλο το παρασκήνιο της σχέσης της με τον Φ. Μιχόπουλο!

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, τουλάχιστον από τα κοντινά της πρόσωπα, αφού γενικά προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου που βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Φίλιππου Μιχόπουλου.
Οι άνθρωποι που την γνωρίζουν καλά και συνεργάζονται μαζί της μιλούν για το νέο hot ειδύλλιο της πόλης, και παρόλο που η Αθηνά δεν μιλά για την προσωπική της ζωή, τα τρυφερά φιλιά που αντάλλασσε με τον σύντροφό της σε βραδινή τους έξοδο, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του έρωτά τους.
/
“Ποτέ δεν έχουμε δει την Αθηνά τόσο παράφορα ερωτευμένη”, λένε φίλοι της στη “Realnews” και συμπληρώνουν: “Με το που γίνεται διάλειμμα (σ.σ. από τα γυρίσματα στα Κλεμμένα Όνειρα), τρέχει εκτός στούντιο και μιλά τρυφερά με τον αγαπημένο της, μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη σκηνή”
Ενώ και στο θέατρο, ο Νίκος Μουτσινάς δεν σταματά να την πειράζει λέγοντάς της: “Κι άλλοι αγάπησαν, αλλά δεν έκαναν έτσι”.
Ωστόσο, η Αθηνά δεν κρύβεται πια και συχνά ο σύντροφός της πάει και την παίρνει από το θέατρο για να πιούνε ένα χαλαρό ποτάκι ή να πάνε για φαγητό.

Read More

And More