Λέων Πατίτσας: Ψωνίζει για το νέο μωρό παρέα με την μαμά και την πεθερά του!

Ο γάμος των παιδιών τους ήταν σίγουρα αυτό που ένωσε την Μαριγώ Πατίτσα Λαιμού και την Αγλαΐα Χρουσαλά. Ωστόσο, οι δύο συμπεθέρες φαίνεται πως έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους και κάνουν αρκετή παρέα. Τις περισσότερες φορές συνοδεύοντας την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα ή την εγγονή τους Μαργκώ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει με το ζευγάρι σε κοινές διακοπές και αποδράσεις.

Αυτή τη φορά το TLIFE τις συνάντησε να ψωνίζουν μαζί με τον σύζυγο της Μαριέττας για το νέο μωράκι που θα έρθει στην οικογένεια.

Οι τρεις τους επέλεξαν την αγορά των Νοτίων Προαστίων και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε την ώρα που έβαζαν τα ψώνια στο αυτοκίνητο. Φαίνεται πως μέσα σε όλα δεν ξέχασαν και την μικρή αφού φρόντισαν να αγοράσουν κι ένα ροζ μπαλόνι!

Η αδυναμία που έχουν όλη στη Μαργκώ είναι μεγάλη και τώρα που έρχεται το αδερφάκι της θέλουν να κρατήσουν τις ισορροπίες.

Λίγες μέρες νωρίτερα, είδαμε την Μαριέττα μαζί με την μικρή και τον Λέοντα να φτιάχνουν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Δες εδώ! Φαίνεται πως αυτές οι γιορτές θα είναι ξεχωριστές για όλους τους!

Read More

And More