Ραχήλ Μακρή: Στο θέατρο με τον σύζυγο και τα παιδιά τους!

Την είδαμε το περασμένο εξάμηνο σε δυναμικό ρόλο στη Βουλή, αλλά και με έντονη παρουσία στα προεκλογικά δρώμενα της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης, αλλά τώρα η Ραχήλ Μακρή έχει μπει σε άλλους ρυθμούς. Έχει αφοσιωθεί περισσότερο στην οικογένειά της.

Η απουσία της από την πολιτική και το μικρό διάλειμμα έκανε περιμένοντας να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία για να επιστρέψει στην εργασία της στο δημόσιο τομέα, ήταν σαν δώρο για τα δυο αγόρια της… που έκαναν παράπονα πως τους λείπει.

Το μεσημέρι του Σαββάτου το TLIFE τη συνάντησε μαζί με τον 8χρονο Οδυσσέα-Αναστάσιου και τον μόλις 6χρονο Νικόλαο-Εφραίμ στο Θέατρο Αθηνών όπου απόλαυσαν την πρεμιέρα της παράστασης “Μια Πεντάμορφη… Τέρας”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλεπουμε σε κάποια κοσμικη εκδήλωση. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε και στο party γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού. Αυτή τη φορά συνόδευε εκείνη και τα δύο αγόρια ο σύζυγός της Αδνρέας Τσέκενης.

Την ίδια παράσταση παρακολούθησε μαζί με την κόρη της και η Τάνια Καψάλη. Δες εδώ!

Λίγα λόγια για το έργο

Κάπου σε μια χώρα φανταστική, κοντά στο Όρος Ρεβί, μία Πεντάμορφη, ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Πρίγκιπα, δέχεται την επίσκεψη μιας Μάγισσας που την μεταμορφώνει σε Τέρας! Τη θέση του πανέμορφου κοριτσιού παίρνει η κακάσχημη κόρη της Μάγισσας και τότε ο Πρίγκιπας αρχίζει να την αναζητά με τη βοήθεια μιας άλλης εκκεντρικής Μάγισσας. Μια δυνατή ιστορία για μικρούς και μεγάλους που αναδεικνύει πως η πραγματική ομορφιά κρύβεται στην ψυχή, και όχι στην εμφάνιση. Η μάχη του καλού με το κακό και ο αιώνιος νικητής… η αγάπη!

Μία παράσταση με πολλή μουσική και τραγούδι που ισορροπεί ανάμεσα στο γέλιο και στο συναίσθημα και κορυφώνεται με την έκπληξη και την φαντασμαγορία!

Παίζουν: ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, ΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΠΑ.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ – ΔΙΑΛΟΓΩΝ: ΡΕΝΑ ΡΙΓΓΑ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΚΗΝΙΚΑ /ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΔΟΥΓΚΟΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΩΝ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Read More

And More