Πίσω από τις κάμερες του “Dancing with the stars”! Δες φωτογραφίες

Η Νατάσα Καλογρίδη ήταν η διάσημη που αναμετρήθηκε με την Ναταλία Δραγούμη και αποχώρησε χθες από το “Dancing with the stars” αποτελώντας, ακόμη μια έκπληξη για το χορευτικό show.

Το show ξεκίνησε στις 21:00 και πρώτη ανέβηκε στην τηλεοπτική πίστα του ΑΝΤ1 η Αγγελική Ηλιάδη με τον καβαλιέρο της. Όταν η Αγγελική βρέθηκε μπροστά στους κριτές, αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον δεν ήταν η βαθμολογία που της έβαλαν αλλά… οι ευχές του Γιάννη Λάτσιου στην Ζέτα Μακρυπούλια, για… τη γιορτή της μητέρας!

Καλύτερος από κάθε άλλη φορά είπαν οι κριτές πως ήταν ο Κώστας Μαρτάκης ο οποίος σάρωσε στη βαθμολογία μετά την εμφάνισή του. Ενώ, αποκαλυπτική ήταν η στολή της Ελεονώρας που -για ακόμα μια φορά- φιλήθηκε στο στόμα με τον παρτενέρ της κατά τη διάρκεια του χορευτικού τους.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς κέρδισε πάλι το χειροκρότημα του κοινού με την παρουσία του και τις ατάκες του. Από το χθεσινό show απουσίαζε ο Γιώργος Γερολυμάτος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο. τον τηλεοπτικό χρόνο κάλυψε με μια εμφάνιση – έκπληξη ο Σπύρος Σούλης ως γκεστ!

Όσο για το κλίμα στα παρασκήνια, αναφέρουμε πως ήταν για ακόμη μια φορά πολύ καλό. Οι διαγωνιζόμενοι ήταν από νωρίς στο χώρο για να ετοιμαστούν και να κάνουν τις τελευταίες πρόβες τους.

Δες φωτογραφίες από τα backstage:

Read More

And More