Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την ταινία “Σειρήνες στη στεριά”

Οι “Σειρήνες στο Αιγαίου” βγαίνουν… στη στερία στο τρίτο μέρος της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας του Νίκου Περάκκη. Οι αγαπημένοι σου πρωταγωνιστές συναντήθηκαν ξανά και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σου προσφέρουν το γέλιο!

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν… Οι πρώτες κλακέτες έπεσαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, δίπλα από τη στάση του μετρό Αμπελοκήπων. Οι αρχικές σκηνές αφορούσαν τους άνδρες πρωταγωνιστές.

Ωστόσο, η πανέμορφη γυναίκα της παρέας, Βίκυ Καγιά φροντίζει να μας ενημερώενι για τα δικά της γυρίσματα μέσα από τη σελίδα της στο twitter. Η γνωστή παρουσιάστρια καλείται να υποδυθεί στην ταινία τον σημαντικότερο ρόλο, τον ρόλο της μητέρας.

Το ίδο κάνει και ο σκηνοθέτης της ταινίας μέσα από την ειδική σελίδα που έχει φτιαχτεί για το making of της. Κάποια από τα γυρίσματα που ακολούθησαν έγιναν στο κέντρο της Αθήνας.

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί κάνουν πρόβες με τις ατάκες τους ενώ ο Σταυρακομαθιακάκης ή Σουρβάιβορ (Ορφέας Αυγουστίδης) , κάνει πρόβες με ένα Καλάσνικοφ:

Ο Σταυρακομαθιακάκης, μετά την μυστηριώδη απαγωγή της προστατευόμενης του 12χρονης ορφανής πακιστανής Noori, εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη και ακολουθώντας τα ίχνη της εισβάλει εν μέσω κρίσης στην πρωτεύουσα.

Ο Νίκος Περάκης, με το που άρχισαν τα γυρίσματα, ετοίμασε ένα μικρό σποτάκι, είκοσι περίπου δευτερόλεπτα, για να πάρουμε μια γρήγορη ιδέα τόσο για το cast της νέας ταινίας.

Δες το σποτάκι:

Read More

And More