Z. Μακρυπούλια: Η εξωτική φωτογράφηση και η φιλία της με τη Ρούλα Ρέβη!

H Ζέτα Μακρυπούλια ταξίδεψε στις εξωτικές Σεϋχέλλες προκειμένου να φωτογραφηθεί για τη νέα collection γνωστής ελληνικής εταιρείας ρούχων. Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars πόζαρε κάτω από τον καυτό ήλιο στον φακό της Ρούλας Ρέβη. Πιο όμορφη από ποτέ η Ζέτα κλέβει την παράσταση!

Το γεγονός ότι συνεργάζεται όμως με φίλους της την βοηθάει να νιώσει ασφάλεια, να αφεθεί και να εντυπωσιάσει… Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Γιάννης Μαρκετάκης, τον οποίο εμπιστεύεται σε κάθε της εμφάνιση, ενώ το styling ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Όλα όμως θα ήταν αλλιώς αν απέναντί της σε κάθε λήψη δεν είχε την Ρούλα.

Η γνωστή φωτογράφος και η παρουσιάστρια και ηθοποιός έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλία. Πλέον επικοινωνούν άψογα και ξέρουν η μία την άλλη τόσο καλά που η συνεργασία τους μοιάζει ιδανική συνθήκη.

Οι δύο γυναίκες βγαίνουν πολύ συχνά μαζί, είτε μόνες τους είτε με τους συντρόφους της. Η Ζέτα είχε πάει μαζί με την Ρούλα στην πρεμιέρα του αγαπημένου της Αποστόλη Τότσικα ενώ η Ρούλα ανταπέδωσε πηγαίνοντας στην πρεμιέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Βέβαια, η φωτογράφηση στις Σεϋχέλες τις έφερε ακόμα πιο κοντά! Μάλιστα, η γνωστή φωτογράφος υιοθέτησε το πρόγραμμα διατροφής που έκανε τότε η Ζέτα, πράγμα που δείχνει πόσο επηρέαζε η μία την άλλη. “Αυτή τη φορά η Ζέτα με είχε πείσει ότι πρέπει να μην παρεκκλίνουμε από το πρόγραμμα διατροφής και να κάνουμε κάθε μέρα γυμναστική. Έτσι, με το που τελειώναμε τη φωτογράφηση κατεβαίναμε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, όπου έκανε κανονικά το πρόγραμμά της που περιλάμβανε ασκήσεις με βάρη και τουλάχιστον μισή ώρα διάδρομο. Αφού τελειώναμε αυτά, ήθελε να κάνουμε άλλη μια ώρα ποδήλατο»”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ρούλα.

Η Ζέτα φωτογραφήθηκε σε μαγικές εικόνες από βιότοπους με μοναδικά στοιχεία της φύσης και χαρακτηριστικά της τοπικής αρχιτεκτονικής και έβαλε τη δική της πινελιά στο ήδη εκθαμβωτικό τοπίο. Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφίες από τα backstage:

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης έγιναν διάφορα απρόοπτα αφού ο καιρός δεν ήταν με το μέρος τους και οι τροπικές καταιγίδες ανάγκασαν κάποιες φορές το συνεργείο να σταματήσει τη δουλειά του.

Ωστόσο, η παρέα είχε την ευκαιρία να συνδυάσει το επαγγελματικό ταξίδι με εκδρομή στα εξωτικά μέρη, να απολαύσει το τοπίο αλλά και να δοκιμάσει διάφορα τοπικά εδέσματα. Άλλωστε όταν δουλεύεις με φίλους είναι καλύτερα!

Read More

And More