Στα παρασκήνια του νέου video clip της Άννας Βίσση! Δες φωτογραφίες

H Άννα Βίσση είναι φυλακισμένη σε ένα σπίτι και σε μία σχέση από τα οποία προσπαθεί να δραπετεύσει και δηλώνει: “Ώρα να φεύγω”! Αυτό είναι το στόρι του νέου της video clip που εμπνεύστηκε και σκηνοθέτησε η αγαπημένη της συνεργάτιδα Μυρτώ Κόντοβα.

Τα γυρίσματα του clip για το νέο τραγούδι της Άννας, που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ, κράτησαν δύο μέρες και πραγματοποιήθηκαν στον prive χώρο του lounge του “Island”. Η τραγουδίστρια ήταν πολύ ενθουσιασμένη και σίγουρη για το αποτέλεσμα αφού είχε δίπλα της ανθρώπους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι όλα άψογα!


Οι στενοί συνεργάτες της τραγουδίστριας Σοφία Μπούφη, Χρήστος Καλλανιώτης και Μυρτώ Κόντοβα

Το “Ώρα να φεύγω” θα περιλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική της δουλειά, για την οποία εργάζεται αυτό το διάστημα πυρετωδώς μαζί με τον Νίκο Καρβέλα!

Γενικά, η Άννα βρίσκεται σε μία πολύ δυνατή φάση στην επαγγελματική της ζωή αφού συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο REX με μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε κλείνει 40 χρόνια καριέρας τα οποία γιόρτασε πρόσφατα μαζί με τους φανατικούς της θαυμαστές σε ένα ξεχωριστό πάρτι!

Όλα όσα έγιναν στο πάρτι της Α. Βίσση για τους θαυμαστές της

“Δεν είναι ώρα να φεύγω ούτε από τη χώρα, ούτε από τον κόσμο αυτό. Αντίθετα θέλω να μείνω και να κάνω όσα περισσότερα γίνεται. Έχω πολλά κέφια, έχω πολλή αγάπη γι΄αυτό που κάνω, το εννοώ, τουλάχιστον εγώ, ότι είναι ώρα να φεύγουμε για άλλο όραμα”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ίδια με αφορμή το νέο της τραγούδι.

Δες φωτογραφίες από τα backstage των γυρισμάτων:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εντυπωσιακές και αέρινες δημιουργίες που φοράει η Άννα στο clip είναι σχεδιασμένες από αποκλειστικά για αυτό από την κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Read More

And More