Shaya: Η τελευταία φωτογράφηση πριν φύγει για Ντουμπάι! Backstage φωτογραφίες

Μια ιδιαίτερη και άκρως εντυπωσιακή φωτογράφηση έκανε η Shaya, λίγο πριν φύγει για Ντουμπάι. Η γνωστή ερμηνεύτρια ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το εξωτερικό και λίγο πριν την αναχώρησή της, βρέθηκε σε γνωστό στέκι στο Μεταξουργείο και φωτογραφήθηκε, φορώντας τα κοσμήματα του σχεδιαστή Διονύση Πυρομάλη.

/

Με ανανεωμένο λουκ και πολύ θετική ενέργεια, η Shaya φόρεσε τα κοσμήματα της εταιρείας Boudoir και φωτογραφήθηκε για το lookbook, αλλά και για τις εμφανίσεις που ετοιμάζει στο Ντουμπάι. (Βρες στο Tshop τα κοσμήματα του Διονύση Πυρομάλη).

/

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στο club Apartment και συνάντησε την Shaya στα παρασκήνια. Χαλαρή και ευδιάθετη, η κοκκινομάλλα (πλέον) καλλονή πόζαρε όλο χάρη μπροστά στο φωτογραφικό φακό της Katja Kat και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

/

Τα ρούχα της, ήταν δημιουργίες των Celebrity Skin, το underground μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Μάνος Κατρίνης και τα μαλλιά της ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Ενώ, τα εντυπωσιακά κοσμήματα ήταν από την τελευταία συλλογή που σχεδίασε ο Διονύσης Πυρομάλης.

/

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More