Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει στην Τατιάνα: “Ήμουν ακόμα ερωτευμένη όταν χώρισα”

Η Χριστίνα Παππά μόλις γύρισε από την Ιταλία, όπου είχε πάει για να συζητήσει κάποιες επαγγελματικές προτάσεις , βρέθηκε στο πλατό του Μίλα. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα για την προσωπική της ζωή και τον πρόσφατο χωρισμό της.

Αν όλα πάνε καλά η Χριστίνα θα βρεθεί να δουλεύει και πάλι στην Ιταλία, για να ξεφύγει άλλωστε από όλα όσα την στεναχωρούν εδώ. Ένα από αυτά είναι και ο πρόσφατος χωρισμός της από τον 29χρονο δικηγόρο, Γιάννη Παπαποστόλου.

Έχω χωρίσει εδώ και μήνες”, αποκάλυψε η ηθοποιός στην Τατιάνα και πρόσθεσε πως τώρα χρειάζεται μόνη της αφού “όταν έχεις περάσει από διάφορες σχέσεις θέλεις και λίγο την ελευθερία σου.” Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι το φλερτ σταματάει! “Ζωή χωρίς φλερτ δεν υπάρχει”, υπογραμμίζει η ίδια.

Το ζευγάρι ήταν μαζί 2,5 χρόνια και η Χριστίνα τρέφει τα καλύτερα αισθήματα για εκείνον. “Νιώθω πράγματα για εκείνον, η καρδιά μου στεναχωριέται. Θέλεις η συνήθεια, θέλεις όλα αυτά που περάσαμε μαζί, στεναχωρήθηκα”, εκμυστηρεύεται η ίδια στο Μίλα.

Η 42χρονη ηθοποιός εξηγεί πως όσο μεγαλώνεις δίνεσαι περισσότερο συναισθηματικά και έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για συντροφικότητα. “Θα ήθελα ένα σύντροφο αλλά όχι να πιέζομαι. Θέλω να συνυπάρχω με έναν άνθρωπο”, υποστηρίζει η ίδια.

Η Χριστίνα μίλησε ακόμα για τον αγαπημένο της γιο και το πως αντιμετωπίζει τις κοπέλες του, για την Ιταλία και την Ρία Αντωνίου αλλά πέρασε και μία δοκιμασία που της έβαλε η Τατιάνα!

Read More

And More