Ε. Ασημακοπούλου στην Τατιάνα: Η επιστροφή στην tv και η απόσταση που τη χωρίζει με τον σύζυγό της!

Επιστροφή στην μικρή οθόνη έκανε η Έλενα Ασημακοπούλου μετά την μόνιμη εγκατάστασή της στην Ελλάδα. Η όμορφη ηθοποιός ζούσε μέχρι πρόσφατα στην Κύπρο μαζί με την οικογένειά της λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της. Ωστόσο, ο Μπρούνο Τσιρίλο σταμάτησε να παίζει στην κυπριακή ομάδα και έτσι η Έλενα και η μικρή τους κόρη Μαρία Ροζάριο είναι και πάλι στην Αθήνα. Παρόλο που ο γνωστός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει σε ομάδα της Γαλλίας.

Το ζευγάρι ζει πλέον με την απόσταση να τους χωρίζει αφού η ‘Ελενα αποφάσισε πως είναι καλύτερο για το παιδί να μην μπει ξανά σε τέτοια διαδικασία μετακόμισης. Βέβαια, επισκέφτηκαν και οι δύο το Μπρούνο πρόσφατα και πέρασαν λίγες μέρες μαζί του. Όμως, η Έλενα πρέπει να είναι στην Ελλάδα και για να συνεχίσει την καριέρα της, την οποία άφησε για λίγο πίσω για να είναι η κόρη της σε θέση να μπορεί να αντέξει με την απουσία της μαμάς.

Το πρώτο βήμα έγινε με την συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega με τίτλο “Με τα παντελόνια κάτω” όπου την απολαύσαμε ήδη από τα πρώτα επεισόδια. Για όλα αυτά λοιπόν μίλησε η Έλενα σήμερα στο Μίλα. Στη συνέχεια, πήγε για καφεδάκι με την καλή της φίλη και σχεδιάστρια, Σοφία Δριστέλα και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας φωτογραφίες στο twitter της.


Δες όσα αποκάλυψε η Έλενα στην Τατιάνα!

Read More

And More