Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της Τατιάνας! Backstage φωτογραφίες

Με νέα ώρα αλλά με ακρίβεια τράβηξε αυλαία το Μίλα στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς. Η Τατιάνα καλωσόρισε τους τηλεθεατές της στις 4.45, όπως θα κάνει κάθε μέρα, φορώντας ένα υπέροχο ροζ φόρεμα και το καλύτερό της χαμόγελο!

Παρόλο που οι πρεμιέρες πάντα της προκαλούν άγχος, η επιστροφή στους τηλεοπτικούς δέκτες την γέμισε χαρά και ενέργεια. Φέτος, εξάλλου, όπως μας υποσχέθηκε μέσα από τα τρέιλερ της εκπομπής, είναι έτοιμη να μοιραστεί τα πάντα μαζί μας…

Ανάμεσα στις μικρές αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή ήταν και η ανανέωση του πλατό χωρίς όμως να χαθεί το στυλ με το οποίο είναι στημένος ο κεντρικός χώρος, όπου και η Τατιάνα υποδέχεται τους καλεσμένους της.

Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή για φέτος έκανε ένας ξεχωριστός καλεσμένος, ο Λάκης Γαβαλάς! Ο γνωστός επιχειρηματίας άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα! Για την αυτοκρατορία της μόδας, τη χρεοκοπία και τη φυλακή. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και με μεγάλη δόση χιούμορ έδωσε στην Τατιάνα την πιο ανθρώπινη και απολαυστική συνέντευξή του.

Αυτά όμως τα είδες και στην οθόνη σου! To TLIFE φρόντισε να σου εξασφαλίσει υλικό κι από όσα δεν έδειξαν οι κάμερες αφού “τρυπώσαμε” στα παρασκήνια της πρεμιέρας….


Οι τελευταίες λεπτομέρειες στο look της Τατιάνας


Ο Λάκης έκλεψε τις εντυπώσεις με το ear make up του (δες στη στήλη beauty όλα τα info)


Η Τατιάνα καλωσόρισε τους τηλεθεατές στις 4.45


Ο Λάκης μίλησε για όλα


Το κλίμα στα παρασκήνια ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο

Read More

And More