Πού έπαιζε video games ο Κώστας Φραγκολιάς;

Στα εγκαίνια της μεγαλύτερης διαδραστικής έκθεσης video games, “Game On 2.0”, βρέθηκε χθες το βράδυ ο Κώστας Φραγκολιάς στο “Τεχνόπολις” στο Γκάζι.
Ο γνωστό ηθοποιός βρέθηκε στην έκθεση ηλεκτρονικών παιχνιδιών, που έχει ήδη προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες σε όλο τον κόσμο και δεν δίστασε να εξασκηθεί και ο ίδιος στα video games. Ακόμη, στα εγκαίνια βρέθηκαν και άλλα ονόματα από την ελληνική showbiz, όπως ο Σωκράτης Αλαφούζος, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Νάσος Γαλακτερός και ο σχεδιαστής Νίκος Ευταξίας.

H έκθεση “Game On 2.0” ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν δωρεάν 150 παιχνίδια που θα φιλοξενούνται στην έκθεση, παιχνίδια από την “προϊστορία” όπως το Pong, το Asteroids και το Pac-man, μέχρι το μακρινό μέλλον, όπως παιχνίδια επικοινωνίας χωρίς κονσόλα, διαδικτυακά και 3D.

Η έκθεση χωρίζεται σε δέκα θεματικές ενότητες. Ο Sonic και ο Super Mario σε ξεναγούν στο παρελθόν, θα παίξεις το Top-5 των δημοφιλέστερων παιχνιδιών του σήμερα, όπως το The Sims και το Final Fantasy, θα κάνεις μια στάση στο Hollywood και τις κινηματογραφικές ταινίες που προέκυψαν από video games και το αντίθετο (Tomb Raider, Tron κ.ά.), θα εξερευνήσεις τα παιχνίδια διαδικτύου (Quake, Doon) και τη δυνατότητα διαμόρφωσης του παιχνιδιού και του χαρακτήρα των ηρώων ανάλογα με την προτίμηση του παίκτη.

Τελευταία στάση της έκθεσης είναι το μέλλον, με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Uncharted 2, Jack and Daxter και Lara Croft και νέα, ψηφιακά παιχνίδια με τεχνολογίες αιχμής, όπως εικονική πραγματικότητα και τεχνολογία 3D. Ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί το “Virtusphere”, ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, που μεταφέρει τον χρήστη στο περιβάλλον του παιχνιδιού.

Δες φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεσης:


Ο Σωκράτης Αλαφούζος


Ο Νίκος Ευταξίας


Ο Νάσος Γαλακτερός

Read More

And More