Ρέμος και “Μυστικά της Εδέμ” τραγουδούν για φιλανθρωπικό σκοπό! Δες φωτογραφίες

Για ένα πολύ ξεχωριστό φιλανθρωπικό σκοπό τραγούδησαν χθες το βράδυ στο Badminton, γνωστοί ερμηνευτές και ηθοποιοί. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφίες από τη συναυλία.

Το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη σε συνεργασία με γνωστούς καλλιτέχνες της ελληνικής showbiz διοργάνωσε μια μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση για την ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής “Τζένη Καρέζη” της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σκοπός της βραδιάς ήταν να ενημερωθεί το κοινό για τις υπηρεσίες και το έργο του και για να συγκεντρωθούν χρήματα για την υλοποίηση του στόχου παροχής κατ΄οίκον ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Στη συναυλία συμμετείχαν ο Αντώνης Ρέμος, ο Διονύσης Τσακνής και ο Νίκος Ζιώγαλας. Μαζί τους ήταν οι Αλχημιστές, η Κασσιανή Λειψάκη και ο Mc Yinka που τραγούδησαν αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου ήταν μια από αυτούς που βοήθησαν στην προώθηση και την υλοποίηση της συναυλίας, παρόλο που η ίδια δεν κατάφερε να βρίσκεται εκεί λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, δυναμικό “παρών” έδωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Γιάννης Ζουγανέλης και οι πρωταγωνιστές της σειράς “Τα Μυστικά της Εδέμ”. Ανάμεσα τους ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, η Μάντυ Λάμπου, ο Στέλιος Καλαθάς κ.α

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Αντιγόνη Δρακουλάκη που άνοιξε τη συναυλία με το δικό της μήνυμα για τους ανθρώπους στους οποίους αφιερώθηκε η βραδιά.
Ηθοποιοί και τραγουδιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό μουσικό θέαμα που χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό.
Δες φωτογραφίες από τη συναυλία:


Ο Αντώνης Ρέμος στη συναυλία…


Κοντά τους βρέθηκε και ο Γιώργος Κυρίτσης.


Η Αγάπη Βαρδινογιάννη!


Ο Αντώνης Ρέμος

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος!


Τραγουδιστές και ηθοποιοί στη σκηνή!


Ο Γιώργος Κυρίτσης


Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος!


Η Στέλλα Παπαδημητρίου από τα “Μυστικά της Εδέμ”


Η Αντιγόνη Δρακουλάκη


Ο Παναγιώτης Πετράκης


Στιγμές από τη συναυλία


Η Μαριάννα Πολυχρονίδου στη σκηνή


Η ξεχωριστή ερμηνεία του Στέλιου Καλαθά


Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος


Η Μάντυ Λάμπου!


Η Κασσιανή Λειψάκη


Ο MC Yinka…


Οι Αλχημιστές στη σκηνή


Ο Διονύσης Τσακνής


Ο Γιάννης Ζουγανέλης!

Read More

And More