Διάσημες παρουσίες στα βραβεία “Άνδρες της χρονιάς”! Δες φωτογραφίες

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz εμφανίστηκαν χθες το βράδυ στο Αθηνών Αρένα με αφορμή μια βραδιά αφιερωμένη στους Άντρες της χρονιάς. Ο λόγος για την 15η απονομή των βραβείων του περιοδικού Status, στην οποία βραβεύτηκαν μερικές από τις πιο σημαντικές αντρικές προσωπικότητες της χώρας.

Από τα βραβεία που ξεχώρισαν ήταν αυτό το τραγουδιστή της χρονιάς, το οποίο απονεμήθηκε στον ένα και μοναδικό Σάκη Ρουβά, ο οποίος εμφανίστηκε χθες χωρίς την Κάτια Ζυγούλη. “Αφιερώνω το βραβείο στον κόσμο που το δίνει” δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Το βραβείο του καλύτερου ραδιοπαραγωγού απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Τζούμα ενώ σαν manager της χρονιάς βραβεύτηκε ο Άγγελος Δεληβοριάς. Βραβείο διεθνή Έλληνα απονεμήθηκε στον Adam Mpousdouko, ενώ έκπληξη προκάλεσε το βραβείο του πιο stylish άνδρα της χρονιάς στον Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Το βραβείο έργου ζωής ανήκει για φέτος στον Μιχάλη Κακογιάννη στον οποίο λόγω της αναπηρίας του το βραβείο παρέδωσε προσωπικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ηταν μάλιστα η στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς και το ζεύγος Λυμπέρη σηκώθηκαν συγκινημένοι όρθιοι και χειροκροτούσαν για ώρα.

Μια από τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις ήταν αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ απέσπασε το βραβείο του αθλητή της χρονιάς. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τράβηξε τα βλέμματα φορώντας μια μακριά μαύρη φούστα.
Παρουσιαστές της βραδιάς που θα μεταδοθεί από το Star σε λίγες ημέρες ήταν η Τζένη Θεωνά και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Δες φωτογραφίες:


Η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνη Γεωργιάδη


O αρχηγός του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ που έγινε το “talk of the town” με τη ξεχωριστή εμφάνισή του.


Ο Λάκης Γαβαλάς μας εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά!


Νάντια Μπουλέ και η κριτές του Top Chef!


Το ζεύγος Λυμπέρη!


Η Αθηναΐς Νέγκα


Η Μπέτυ Μαγγίρα


Η Νάντια Μπουλέ


Πάντα κομψή η Λόλα Νταϊφά!


Ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος!


Ο Ησαΐας Ματιάμπα


Η Σίσσυ Φειδά


Η Άννα Βερούλη


Η Βάσω Κολυδά


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης!


Η ηθοποιός Γωγώ Μπρέμπου!


Ο γνωστός επιχειρηματίας ΑργύρηςΠαπαργυρόπουλος!

Read More

And More