Οι Real Housewives στην πασαρέλα! Δες φωτογραφίες

Οι “Νοικοκυρές” του Ant1 βγαίνουν στην πασαρέλα. Ο λόγος για την Ιωάννα Σουλιώτη που βρέθηκε στην επίδειξη μόδας της νέας σειράς ρούχων της Χριστίνας Παππά και της Τζο Τόγκου. Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου μεταφέρει το κλίμα.

Ένα ξεχωριστό fashion show, στο πλαίσιο του Athens Xclusive Designers Week, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ η Χριστίνα Παππά και η Τζό Τόγκου. Οι δυο “Real Housewives” ένωσαν της δυνάμεις του και παρουσίασαν την νέα τους κολεξιον, επιλέγοντας για μοντέλο τους την Ιωάννα Σουλιώτη. Εκείνη αποδέχτηκε την πρόσκληση και περπάτησε με αέρα στην πασαρέλα αγκαλία με το σκυλάκι της.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν όμως, αυτή τη φορά στη θέση του κοινού οι άλλες δυο πρωταγωνίστριες του ριάλιτι, Ορθούλα Παπαδάκου και Αννίτα Ναθαναήλ, αλλά και η Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου!
Η Χριστίνα και η Τζο είχαν φθάσει από νωρίς στο χώρο της επίδειξης για να φροντίσουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ λίγο αργότερα έφθασε και η Ιωάννα Σουλιώτη. Η ίδια δεν δίστασε να ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό έχοντας ελάχιστο μακιγιάζ.

Δες φωτογραφίες από το fashion show:


H Ιωάννα Σουλιώτη στην πασαρέλα!


Χριστίνα Παππά και Τζο Τόγκου!


Στα backstage του Athens Xclusive Designers Week!

Read More

And More