H Άννα Βίσση στο πλευρό των παιδιών της “Κιβωτού του κόσμου”!

Η Άννα Βίσση και η… Gastronomy team ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν την ελπίδα και το χαμόγελο στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Με πρωτοβουλία της Gastronomy team, μιας ομάδας πέντε νέων ανθρώπων (Παναγιώτης Σωπιάδης, Στέλλα Καραγιαννίδου, Γιώτα Γκοτζαθανάση, Χαράλαμπος Καραντάκος, Άννυ Καλογιάννη), οι οποίοι έχουν σκοπό να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν φιλανθρωπικές οργανώσεις, κατάφερε να πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό δείπνο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο Bungalow White της Θεσσαλονίκης όπου η Άννα Βίσση πρότεινε το δικό της μενού.

Η Άννα επέλεξε τα αγαπημένα της Κυπριακά πιάτα και ως γνήσια οικοδέσποινα «παρέσυρε» τους προσκεκλημένους σε μία βραδιά με… Κυπριακές γεύσεις!

Ειδικά για την βραδιά βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ο εμπνευστής της «Κιβωτού του Κόσμου», πάτερ Αντώνιος, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παρευρισκόμενους για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τις γευστικές προτάσεις της Άννας Βίσση επιμελήθηκε ο σεφ Ιπποκράτης Χατζηπροδρόμου ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς η ζωγράφος Σοφία Γαϊτάνη δώρισε στον πατέρα Αντώνιο τον πίνακα που φιλοτέχνησε ειδικά για τα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου”.

Σημαντική στην επιτυχία της βραδιάς ήταν και η συμβολή των χορηγών.

Read More

And More