To TLIFE στο Fashion Νight Out της Αθήνας! Δες φωτογραφίες

Ολόκληρος ο κόσμος της μόδας βρίσκεται σε πυρετό από τις αρχές του μήνα! Τα ”fashion night out”, ξεκίνησαν στις 8 Σεπτεμβρίου από την Νέα Υόρκη και θα ταξιδέψουν σε πολλές χώρες του κόσμου, όπως είναι η Ελλάδα, η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Κίνα, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ινδία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, το Μεξικό, η Πορτογαλία, η Ρωσία, η Ισπανία, η Κορέα, η Ταϊβάν, η Τουρκία, η Αγγλία. Την έναρξη των ”fashion night out” δίνει η Νέα Υόρκη, γιατί εκεί πραγματοποιείται και το πρώτο fashion week.

Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή, ένα μεγάλο party, κατά τη διάρκεια του οποίου τα μαγαζιά -μεγάλες αλυσίδες- παραμένουν ανοιχτά από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ. Ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να βρεθεί σ’ αυτό το μεγάλο event, ψωνίζοντας από τα καταστήματα και απολαμβάνοντας εκλεκτές λιχουδιές, ακριβή σαμπάνια και τη δυνατή μουσική, που παίζει σε κάθε κατάστημα.

Ουσιαστικά, είναι κάτι σαν ένα ”late night shopping”, στους δρόμους του Κολωνακίου, το οποίο όμως μοιάζει με ένα μεγάλο πάρτι που γιορτάζει τη μόδα! Με αφορμή μάλιστα, αυτό το event, πολλά από τα καταστήματα κάνουν καλές προσφορές στα προϊόντα τους, ενώ κάποια άλλα προσφέρουν μέρος των εσόδων για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου με το ζεύγος Ιμάνογλου

Σαν σλόγκαν του ”fashion night out” θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το ”Η μόδα ενώνει τον κόσμο, με ”γέφυρα” την Vogue που υπάρχει παντού”, κι αυτό γιατί ο θεσμός δημιουργήθηκε χάρη στην -αμερικανική- ”Vogue”. Όπου υπάρχει εκείνη, υπάρχει και η μόδα, και πρέπει να γιορτάζεται… Κι αυτός είναι κι ένας τρόπος να τονωθεί η αγορά παγκοσμίως.

Η μόδα λοιπόν, δεν περιορίζεται! Συγκεκριμένα χθες το βράδυ στην Αθήνα επικράτησε πανικός… Πλήθος επωνύμων από το μουσικό στερέωμα της χώρας μας, τη showbiz και όλους τους κοσμικούς κύκλους, βρέθηκε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, στις οδούς Ερμού, Βουκουρεστίου, Σόλωνος, Σταδίου, Σκουφά, Κανάρη, Ηρακλείτου, Ξάνθου, Τσακάλωφ και πολλές άλλες, προκειμένου να απολαύσει το party αυτό!

Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το TLIFE σου μεταφέρει το κλίμα της χθεσινής βραδιάς…

Σίσσυ Φειδά

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

Η Τατιάνα Στεφανίδου

H Τατιάνα με τον Γιώργο Σατσίδη και την αρχισυντάκτριά της Πωλίνα Τόλη!

Η Μαριέττα Χρουσαλά

Η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη

Η Γωγώ Μαστροκώστα

Η Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου με την Δέσποινα Καμπούρη!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Κατερίνα Λάσπα

H Μαρίνα Βερνίκου

Η Μαρία Ναυπλιώτου

Η Μάντα Παπαδάκου

H Αννίτα Ναθαναήλ

Η Ιωάννα Σουλιώτη

Η Βαλάντω Τρύφωνος

Η Βίκυ Κουλιανού

Η Κατερίνα Στικούδη

Η Μαρία Τσουρή

Read More

And More