Το TLIFE στην ημέρα θετικής ενέργειας Amita Motion!

Για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, η ημέρα θετικής ενέργειας Amita Motion! Ήδη από τις 5 το απόγευμα πλημμύρισαν τον χώρο, άνθρωποι που απολαμβάνουν επί σκηνής, μεγάλα ονόματα του ελληνικού μουσικού στερεώματος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μέχρι τη λήξη της μεγάλης αυτής συναυλίας, το Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται να βουλιάξει! Παρουσιαστής της βραδιάς δεν είναι άλλος από τον Θέμη Γεωργαντά, ενώ στη σκηνή θα βρεθούν για να τραγουδήσουν και να διασκέδασουν τον κόσμο…

…οι Goin’ Through, οι Professional Sinnerz & Κόμη X, οι Enola Str8, οι ΝΕΒΜΑ, οι Stan & Fureira, οι Onirama, ο Μύρωνας Στρατής, οι Stavento, η Tamta, οι Vegas, οι Otherview, ο Mark Angelo, η Shaya, τα Κόκκινα Χαλιά και οι Decibell!

Το TLIFE μάλιστα, σου έχει εξασφαλίσει και φωτογραφίες από την πρόβα των Stavento! Στο χώρο δίπλα από τη συναυλία πραγματοποιούνται απολαυστικά παιχνίδια και διαφόρων ειδών happenings! Βασικά χαρακτηριστικά της βραδιάς είναι η μουσική, ο ρυθμός, ο χορός, η χαρά, η αισιοδοξία και φυσικά η θετική ενέργεια! Επιπλέον, στα πλαίσια της κοινωνικής της υπευθυνότητας, η Amita Motion θα φροντίσει να κάνει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν!

Η ”θετική ενέργεια” κι η αισιοδοξία, είναι στοιχεία που εκλείπουν στις μέρες μας, γι’ αυτό ακόμα κι αν δεν καταφέρεις να βρεθείς στο ΟΑΚΑ, το TLIFE θα σου μεταφέρει το κλίμα όσο καλύτερα μπορεί!

Οι Decibell

Tα Κόκκινα Χαλιά με τους ΝΕΒΜΑ

Η Ελένη Φουρέιρα με τον Θέμη Γεωργαντά

Οι Otherview

H Tάμτα

H Shaya

Read More

And More