Μεγάλη νικήτρια των MTV η Lady Gaga! Δες φωτογραφίες από τη βραδιά

Μεγάλη νικήτρια της χθεσινής απονομής των ευρωπαϊκών βραβείων του MTV, που έγιναν στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας ήταν η Lady Gaga. Η εκκεντρική τραγουδίστρια έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.
Η Αμερικανίδα pop star κέρδισε τέσσερα βραβεία: καλύτερης τραγουδίστριας, καλύτερου τραγουδιού, καλύτερου βίντεο-κλιπ και περισσότερων φανς και εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Όσο για τη διαστημική εμφάνισή της στη σκηνή, μπορούμε να πούμε ότι σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι τακτικοί επισκέπτες των EMA, 30 Seconds To Mars έλαβαν το πρώτο βραβείο της βραδιάς από το red carpet pre-show στην κατηγορία καλύτερου εναλλακτικού συγκροτήματος και τιμήθηκαν ξανά με το βραβείο καλύτερης σκηνικής παρουσίας.
Ο Justin Bieber κατέκτησε τα βραβεία καλύτερου άντρα και pop τραγουδιστή, ενώ ο Bruno Mars έφτασε στο απόγειο μιας καταπληκτικής χρονιάς με τα βραβεία “Best Push” και “Best New”.

Η νεαρή Selena Gomez έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ αντιδράσεις προκάλεσε και η γυμνή εμφάνιση ενός θαυμαστή από το κοινό που σόκαρε την Hayden Panettiere που παρουσίασε το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι.

Η συλλογή των βραβείων του Eminem θα φορτωθεί με πολύ ακόμα EMA υλικό με την δεύτερη του νίκη στην κατηγορία καλύτερου hip hop και η Katy Perry μας έδειξε γι` ακόμα μια φορά ότι είναι η αγαπημένη των EMA κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης live εμφάνισης.
Το βραβείο καλύτερου rock συγκροτήματος πήγε στους Linkin Park και η κορεάτικη μπάντα Big Bang απέδειξε ότι μπορούν να ροκάρουν σε όλη την υφήλιο, κερδίζοντας το πρωτοποριακό βραβείο της κατηγορίας “Worldwide Act”.
Στο αποκορύφωμα της βραδιάς των βραβείων οι Queen έκλεψαν την παράσταση κερδίζοντας το “Global Icon” πριν από ηλεκτρική performance που περιλάμβανε τον Adam Lambert στα φωνητικά!

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:


Lady Gaga


Bar Rafaeli


Irina Shayk


Jessie J.


Selena Gomez


Lady Gaga


Katty Perry

Read More

And More