Πρεμιέρα με celebrities για Μπέζο – Στάνκογλου στο Μέγαρο Μουσικής! Δες φωτογραφίες

Το θερμό χειροκρότημα όσων βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής απέσπασε η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος με τον Γιάννη Στάνκογλου και την Βίκυ Παπαδοπούλου.
Η τρυφερή κινηματογραφική ταινία, αγάπης “Το ταγκό των Χριστουγέννων” σε σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη που βασίζεται σε βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη διαδραματίζεται σε στρατόπεδο φαντάρων στον Έβρο την δεκαετία του ΄70, όπου ο υπολοχαγός έχει ερωτευτεί την γυναίκα του αντισυνταγματάρχη…
Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν η γυναίκα του Γιάννη Μπέζου, Ναταλία Τσαλίκη, η Ζέτα Δούκα, η Παναγιώτα Βλαντή, η Δέσποινα Ολυμπίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και πολλοί άλλοι.

Ενώ, δεν έλειπαν και φίλοι και συμπρωταγωνιστές του Γιάννη Στάνκογλου από το “Νησί”, καθώς η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Μάινας ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί
Η υπόθεση της ταινίας:
Μια απρόσμενη συνάντηση του 65χρονου Λάζαρου Λαζάρου μ’ έναν νεαρό ανήμερα της γιορτής των Χριστουγέννων, θα ξυπνήσει στο μυαλό του αναμνήσεις κρυμμένες για χρόνια. Ένα στρατόπεδο στον Έβρο το 1970, μια χριστουγεννιάτικη γιορτή και ένα αισθησιακό ταγκό είναι το σκηνικό που στήνεται γύρω από τις ζωές τεσσάρων ανθρώπων. Ένας εσωστρεφής φαντάρος, ένας σκληροτράχηλος λοχαγός, ο διοικητής και η γοητευτική γυναίκα του είναι οι ήρωες μιας κωμικοτραγικής ιστορίας γεμάτης κρυφές επιθυμίες και ανεκπλήρωτα πάθη.

Δες φωτογραφίες:


Ζέτα Δούκα


Ζέτα Δούκα και Βίκυ Παπαδοπούλου


Παναγιώτα Βλαντή


Ευγενία Δημητροπούλου


Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την σύζυγό του Έφη Μουρίκη


Αντίνοος Αλμπάνης και Δέσποινα Ολυμπίου


Ντορέττα Παπαδημητρίου

Αντίνοος Αλμπάνης και Βίκυ Παπαδοπούλου

Read More

And More