Διπλά πλατινένιος ο Γ. Πλούταρχος! Δες φωτογραφίες από το χθεσινό του πάρτυ!

Διπλά πλατινένιος έγινε ο δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου και ο γνωστός τραγουδιστής γιόρτασε την επιτυχία του με φίλους και θαυμαστές, χθες το βράδυ Στο μεγάλο πάρτυ του Πλούταρχου με τον Ρυθμό 9,49 σε γνωστό club, η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη και επικράτησε πανικός.

Ο γνωστός τραγουδιστής που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο ”Cosmos Stage” παρουσίασε τα νέα του τραγούδια στο ”Deam City” σε ένα πάρτυ που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες και αποθεώθηκε από το κοινό.

Με πολύ θετική ενέργεια ανέβηκε στη σκήνη και ταξίδεψε τον κόσμο με τις καινούριες, αλλά και τις παλιές του επιτυχίες σε μια μοναδική live εμφάνιση. Η αγάπη των θαυμαστών του είναι, άλλωστε, εμφανής κι αυτό φάνηκε πανηγυρικά και χθες, όταν πάνω απο 2000 άτομα ήρθαν για να δουν και να ακούσουν τον αγαπημένο τους ερμηνευτή.

Στο τέλος της βραδιάς, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Γιάννη Πλούταρχο, αφού ο Μάκης Πουνέντης εκ μέρους της δισκογραφικής εταιρείας HEAVEN του έκανε απονομή για τη διπλή πλατίνα του νέου CD με τίτλο “Η Δύναμη του Έρωτα”, που αγαπήθηκε από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Βάνα Μπάρμπα, ο Γιώργος Σαμπάνης με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, ο Τόνυ Μαυρίδης και πολλοί άλλοι…

Δες φωτογραφίες από το πάρτυ του Ρυθμού:


Ο Τόνυ Μαυρίδης με την παρέα του!


Γιώργος Σαμπάνης και Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη… πιο ερωτευμένοι από ποτέ!


Μάκης Πουνέντης και Γιάννης Πλούταρχος


Θέλξη και Βάνα Μπάρμπα!

Read More

And More