H σέξυ εμφάνιση της Shaya στο πάρτυ του MTV! Δες φωτογραφίες

Πιο σέξυ από ποτέ εμφανίστηκε η Shaya στο πάρτυ που διοργάνωσε το MTV. Η γνωστή ερμηνεύτρια φορώντας ένα “καυτό” μαύρο σορτσάκι, animal print καλσόν και μπλουζάκι εντυπωσίασε το κοινό.
Συμμετέχοντας στην πρωτότυπη παραγωγή του MTV συναντήθηκε με τον Mark F. Angelo, τους House Twins, την Cristi και τους Slick Beats και έδωσαν ένα show γεμάτο ενέργεια, μετατρέποντας το σπίτι μιας τυχερής νικήτριας του διαγωνισμού στο πιο hot club των Νοτίων Προαστίων!

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Νικόλ Κοντογιώργου, ήταν μεταξύ σχολείου και φροντιστηρίου όταν οι γονείς της αποφάσισαν να της κάνουν την πιο μεγάλη έκπληξη, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό του MTV. Η χαρά της δεν περιγραφόταν, όταν της ανακοίνωσαν ότι το σπίτι τους θα γίνει το πιο hot place to be, με τα πιο δυνατά ονόματα της εγχώριας Dance/Pop σκηνής, έτοιμα να δώσουν ένα ανεπανάληπτο show!

Από νωρίς ο κόσμος είχε μαζευτεί στο σπίτι της Νικόλ και οι House Twins με την Cristi σήμαναν την έναρξη του πιο ξέφρενου πάρτυ. Τη σκυτάλη πήραν οι Slick Beats διασκευάζοντας αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες, προετοιμάζοντας το κοινό για ακόμα πιο δυνατή συνέχεια!

Το σπίτι είχε μετατραπεί σε κανονικό club, καθώς όλοι είχαν ξεκινήσει να χορεύουν, όταν έκανε την εμφάνισή της η Shaya και ο Mark F. Angelo! Οι δύο stars ερμήνευσαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Καπετανίδη, κατέγραψαν κάθε αντίδραση του ανεβασμένου κοινού.

Στο τέλος της βραδιάς, υπό τους ήχους της επιτυχίας “Far From Everything”, οι δύο stars παρέλαβαν το βραβείο BEST GREEK ACT για τα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More