Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα των Κ. Κόκλα – Θ. Ευθυμιάδη! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα με πολλές επώνυμες παρουσίες έκαναν χθες το βράδυ στο θέατρο Λαμπέτη, με την παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” το δίδυμο Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας. Ο Κώστας Κόκλας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Κώστας Ευρυπιώτης και ο Μάνος Ιωάννου υποδέχτηκαν τους διάσημους φίλους τους και εμφανίστηκαν έτοιμοι για όλα.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλά διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά και ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν η Άννα Δημητρίεβιτς και η Βάσω Λασκαραάκη που πήγαν να δουν την πρεμιέρα των συντρόφων τους, Θανάση Ευθυμιάδη και Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ερωτευμένα διάσημα ζευγάρια στο θέατρο! Φωτογραφίες

/

Ακόμη, την παράσταση είδαν η Βάσια Τριφύλλη, η Ελένη Φιλίνη, ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Μαρία Κανελλοπούλου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Όλγα Λαφαζάνη, η Ευαγγελία Αραβανή, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Μανούσος Μανουσάκης και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για το έργο:
Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρίπερ.

/

Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).

/

Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος.

/

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:
Ευαγγελία Αραβανή, Παναγιώτης Χατζηδάκης
/

Μαρία Κανελλοπούλου
/

Κώστας Σπυρόπουλος, Φρόσω Ράλλη
/

Βάσω Λασκαράκη
/

Άννα Δημητρίεβιτς

Σωτήρης Καλυβάτσης

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Όλγα Λαφαζάνη

Μανούσος Μανουσάκης, Νίκος Περάκης

Ελένη Φιλίνη

Βάσια Τριφύλλη

Read More

And More