Τ. Σωτηροπούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην παγκόσμια πρεμιέρα του Skyfall! Φωτογραφίες

Έφτασε η ώρα για την πολυανεμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας του θρυλικού James Bond, “Skyfall”! Το Royal Albert Hall του Λονδίνου υποδέχτηκε, το βράδυ της Τρίτης, όλους τους λαμπερούς πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής συνέχειας του πράκτορα 007. Ανάμεσά τους και η δικιά μας Τόνια Σωτηροπούλου που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Τόνια περπάτησε στο κόκκινο χαλί, δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και φυσικά στον γοητευτικό Daniel Graig και τον Javier Bardem.

H νεαρή ηθοποιός ξεχώρισε ανάμεσα στις συμπρωταγωνίστριές της Judi Dench, Naomie Harris και Berenice Marlohe με το υπέροχο φόρεμά της.

Κι επειδή θα με ρωτήσεις το φοράει, φρόντισα και έμαθα από την ειδικό του TLIFE που δεν είναι άλλη από την Χριστίνα Κατσαούνη. Η fashion director λοιπόν του TLIFE μας αποκάλυψε πως το χρυσό φόρεμα της Τόνιας είναι μία δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Eddie Gavriilidi. Μάλιστα μίλησε μαζί του και εξασφάλισε όλες τις fashion λεπτομέρειες!

Το φόρεμα ήταν έμπνευση από τα 50 χρόνια, την επέτειο που είχε ο James Bond φέτος και πιο συγκεκριμένα από την ταινία Goldfinger. Ήθελε για την Τόνια κάτι κλασικό και διαχρονικό σε γραμμή όπως τα φορέματα της Elizabeth Taylor αλλά και της Κλεοπάτρας. Ο Eddie είναι Έλληνας σχεδιαστής μόδας που ζει στο εξωτερικό και αν το όνομα του αυτή τη στιγμή σου ακούγεται καινούριο είναι καλό να το σημειώσεις γιατί έχει στο ενεργητικό του κάποιες από τις σημαντικότερες συνεργασίες όπως με τους οίκους Tom Ford και Alexander McQueen ενώ ρούχο του επέλεξε και φόρεσε η Lady Gaga!

Όσο για τις beauty να σου πούμε ότι τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Νίκος Βιλιώτης και το μακιγιάζ της τα μαγικά χέρια του Βασίλη Θεοτόκη.

Εξίσου εντυπωσιακά βέβαια ήταν και τα υπόλοιπα κορίτσια του πράκτορα 007. Η Berenice Marlohe φόρεσε μια κατακόκκινη στράπλες τουαλέτα, ενώ η Naomie Harris, με αποκαλυπτική δημιουργία με κορμάκι και διαφάνεια.

Από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο σκηνοθέτης της, Sam Mendes αλλά και οι παραγωγοί της Barbara Broccoli και Michael C. Wilson.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν και ο πρίγκιπας της Βρετανίας Κάρολος με την σύζυγο του Καμίλα, που δεν δίστασαν να ποζάρουν στο κόκκινο χαλί.

Ακόμα, δεν έλειψαν πολλοί διάσημοι, από τον χώρο του κινηματογράφου, της μόδας αλλά και του αθλητισμού.

“Είναι κάτι μοναδικό. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε κάτι τέτοιο” δήλωσε ο Daniel Craig στην πρεμιέρα τονίζοντας πόσο όμορφα αισθάνεται που αποτελεί μέρος μιας ταινίας η οποία σηματοδοτεί τα 50 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του θρυλικού πράκτορα 007 στην μεγάλη οθόνη.

Δες και σε βίντεο όσα έγιναν στην λαμπερή βραδιά!

Read More

And More