Π. Παντελίδης – Β. Καρράς: Πού συνάντησαν την Δ. Βανδή; Φωτογραφίες

Μερικές από τις πιο γνωστές λαϊκές ελληνικές φωνές βρέθηκαν χθες βράδυ στο Posidonio και διασκέδασαν με τον Αντύπα και την Δέσποινα Βανδή. Οι επώνυμοι φαίνεται πως τίμησαν για ακόμη μια φορά τους δυο καλλιτέχνες που συνεχίζουν δυναμικά τις εμφανίσεις τους και προκάλεσαν πανικό.
Στα πρώτα τραπέζια του κατάμεστου κέντρο βρέθηκε ο καλός φίλος της Δέσποινας, Βασίλης Καρράς μαζί με το ανερχόμενο αστέρι Παντελή Παντελίδη και τον Χάρη Κωστόπουλο. Οι τρεις τους δεν σταμάτησαν να πετούν λουλούδια και να χειροκροτούν την Δέσποινα και τον Αντύπα που παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο μεγάλες επιτυχίες.

Η γνωστή ερμηνεύτρια δεν έκρυψε τη χαρά της, όταν είδα τους αγαπημένους φίλους και καλλιτέχνες και αφού τους καλωσόρισε βρέθηκε στο τραπέζι τους και έδωσε το μικρόφωνο στον Βασίλη Καρρά για να τραγουδήσει μαζί της. Ο κόσμος τους αποθέωσε και δεν σταμάτησε να τους χειροκροτεί.
Μετά τον Βασίλη Καρρά, σειρά είχε ο Παντελής Παντελίδης που τραγούδησε το “Δεν ταιριάζετε” και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ενώ, λίγο αργότερα η Δέσποινα βρέθηκε και στο τραπέζι του Σταμάτη Γονίδη που της αφιέρωσε ένα τραγούδι του.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Παντελής Παντελίδης, Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Καρράς

Παντελής Παντελίδης, Δέσποινα Βανδή

Σταμάτης Γονίδης, Δέσποινα Βανδή

Παντελής Παντελίδης, Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Καρράς, Χάρης Κωστόπουλος

Βασίλης Καρράς, Δέσποινα Βανδή

Παντελής Παντελίδης, Βασίλης Καρράς, Χάρης Κωστόπουλος

Read More

And More