Το TLIFE συνάντησε τους Μπουλά – Χατζηγιάννη – Ζουγανέλη, πριν την πρεμιέρα! Φωτογραφίες και Video

Μια ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου που έμοιαζε με ένα πάρτι για τους φίλους τους έκαναν χθες το απόγευμα στην “Ακτή Πειραιώς” ο Σάκης Μπουλάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Γιάννης Ζουγανέλης, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το ανατρεπτικό σχήμα που ετοιμάζουν.
Το δίδυμο Μπουλάς – Ζουγανέλης επιστρέφει δυναμικά σε γνώριμα μέρη και υποδέχεται τον γνωστό Έλληνα ερμηνευτή σε ένα φαινομενικά “αταίριαστο” όπως λένε και οι ίδιοι, σχήμα που αναμένεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας.

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/31-10/akti5.JPG

Με σύνθημα τους τη φράση “μέσα από τις αντιθέσεις βγαίνει αρμονία”, που ακούμε και στο νέο τραγούδι του Μιχάλη, οι τρεις τους τολμούν να “τσαλακώσουν” την εικόνα τους, να σχολιάσουν τα θέματα της επικαιρότητας και να ασκήσουν τη δική τους κριτική στα κακώς κείμενα. Ο Μιχάλης, μάλιστα, δεν θα “ντύσει” μόνο με τη μουσική και τα τραγούδια του το σχήμα, αλλά θα έχει και ενεργό ρόλο στα δρώμενα.
Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθούν ο Γιώργος Μάγκας με το κλαρίνο του, η Μαρία Διακοπαναγιώτου (κατά κόσμον η Τασούλα του Κίτσου) η Βαλάντω Τρύφωνος, η Νικολέτα Τρίκη που θα χορέψει φλαμένγκο και οι ηθοποιοί: Μαρίνα Σαμάρκου, Στεφανία Γκουρνέλλου.

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/31-10/akti3.JPG

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η ομάδα ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας που θα κάνουν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, οι τρεις τους ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν, ενώ το κλίμα ήταν πολύ θετικό.
Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως με σεβασμό προς τους θαυμαστές τους, οι συντελεστές του προγράμματος ανέφεραν πως φέτος, λόγω κρίσεις οι τιμές θα είναι πολύ προσιτές στο κοινό.

Δες το video:

Δες φωτογραφίες από τη Συνέντευξη Τύπου:

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/31-10/akti2.JPG

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/31-10/akti4.JPG

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/31-10/akti6.JPG

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/31-10/akti7.JPG

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/31-10/akti8.JPG

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/31-10/akti9.JPG

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/31-10/akti10.JPG

Read More

And More