Πού συναντήθηκε ο Σ. Ρουβάς με την Ε. Αρβανιτάκη; Φωτογραφίες

Επίσημη και εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της ταινίας “J.A.C.E.”, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Δευτέρας. Ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης, σκηνοθέτης της ταινίας, υποδέχθηκε τους ηθοποιούς, τους συντελεστές και το πλήθος των προσκεκλημένων από τον πολιτικό χώρο και από τον χώρο του πολιτισμού.

Ανάμεσα στους θεατές της ταινίας ήταν και ο Σάκης Ρουβάς που είναι γνωστή η αγάπη του για τον κινηματογράφο ενώ στις διπλανές θέσεις καθόταν η Ελευθερία Αρνβανιτάκη που είναι η ερμηνεύτρια του ομότιτλου τραγουδιού της ταινίας αλλά και ο σύζυγός της ζωγράφος Γιώργος Χατζημιχάλης!

Ακόμα, στην πρεμιέρα συναντήσαμε τον Βασίλη Βασιλικό με τη σύζυγό του, διάσημη υψίφωνο, Βάσω Παπαντωνίου, την Ηρώ, τον Μύρωνα Στρατή, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον Ντίνο Αυγουστίδη, τον Αντίνοο Αλμπάνη, την Ναταλία Τσαλίκη, τον Γρηγόρη Καραντινάκη, την Κατερίνα Ευαγγελάκου, τον Χάρη Παπαδόπουλο, τον Νίκο Περάκη, τον Φώτο Λαμπρινό, τον Τάσο Μπουλμέτη, τον Αχιλλέα Κυριακίδη, τον Κώστα Λαμπρόπουλο, τον Τάσο Βρεττό, τον Στέλιο Παρλιάρο, την Λένα Αρώνη, την Μαίρη Σινατσάκη, την Λυδία Παπαιωάννου, τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, την Ελένη Ψυχούλη, καθώς επίσης και την Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια της Nova, συμπαραγωγού εταιρείας της ταινίας, τον Πάνο Χρυσοστόμου, Αναπληρωτή Διευθυντή Προγράμματος ΕΡΑ, τον Ζήνο Παναγιωτίδη, Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ROSEBUD.

Δες φωτογραφίες:

J.A.C.E.
το σύνδρομο «Just Another Confused Elephant – Άλλος ένας Μπερδεμένος Ελέφαντας», περιγράφει τους νεαρούς ελέφαντες που μένουν ορφανοί και εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά. Ο κεντρικός ήρωας της ταινίας, Jace, θαρραλέος μέσα σε έναν αφιλόξενο κόσμο, αναζητά το όνειρό του απέναντι σε ένα δίκτυο αδίστακτων παρανόμων, πασχίζει να ξεφύγει και υπερασπίζεται όλα όσα αγαπά. Η ζωή, μια περιπέτεια χωρίς όρια.

Η ταινία
Η νέα ταινία του Μενέλαου Καραμαγγιώλη βασίζεται εξ ολοκλήρου σε πραγματικά γεγονότα. Ατμοσφαιρική και πάνω απ’ όλα ζωντανή και επίκαιρη. Παρουσιάζει ένα θέμα ιδιαίτερα λεπτό και κρίσιμο μέσα από μια κινηματογραφική μεταφορά ρεαλιστική, απόλυτα γνήσια και τραγική. Η «νουάρ» απεικόνιση της σύγχρονης και ανεστραμμένης Οδύσσειας, συνιστά ένα διαφορετικό παραμύθι, που βασίζεται στον βίο του κοινωνικά κατατρεγμένου, εναλλακτικού «Όλιβερ Τουίστ», ο οποίος διαλέγει το όνομα Jace. Ο Jace, χωρίς πατρίδα και οικογένεια, βιώνει την ωμότητα από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής του μέσα από αλλεπάλληλες τραγωδίες και ανατροπές που τον οδηγούν σε μια εντελώς απρόβλεπτη εξέλιξη.

Πρωταγωνιστούν:
Alban Ukaj, Στεφανία Γουλιώτη, Αργύρης Ξάφης, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μηνάς Χατζησάββας, Κόρα Καρβούνη, Ακύλλας Καραζήσης, Γιάννης Τσορτέκης, Χρήστος Λούλης, Κώστας Μπερικόπουλος, Diogo Infante, Franco Trevisi

Read More

And More