Επώνυμες παρουσίες στα εγκαίνια γνωστού cafe στη Γλυφάδα! Δες ποιοι πήγαν

Μια βραδιά με πολύ κέφι, χαλαρή διάθεση και πολλές επώνυμες παρουσίες πραγματοποιήθηκε προχθες στα εγκαίνια του νέου γνωστού cafe bar Dorsia στη Γλυφάδα. Πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το “παρών” και διασκέδασαν με τους φίλους και το έτερον ήμισύ τους.
Το TLIFE ήταν εκεί και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους την Βασιλική Τσεκούρα, την Νόνη Δούνια, την Χριστίνα Παππά, την Ναταλία Δραγούμη, την Τζένη Μπότση, την Στέλλα Καλλή, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Ηλία Βρεττό, τον Κώστα Μηλιωτάκη, την Αντωνία Καλλιμούκου και πολλούς άλλους.

/

Ακόμη, στο γνωστό στέκι των επωνύμων βρέθηκαν και η Μαρία Κορινθίου με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, αλλά και η Εύα Λάσκαρη με τον σύζυγό της Νίκο Τσιώρη, αλλά και ο Δημήτρης Κοντολάζος με την σύζυγό του Καρολίνα και την κόρη τους.

/

Το Dorsia είναι ένα ιδιαίτερος χώρος με μουσική που κινείται σε mainstream ρυθμους, και αποτελεί ένα απο τα δυνατά του σημεία, μιάς και την επιμελούνται οι καλύτεροι DJs της πόλης, και σε ταξιδεύουν σε δρόμους chill, funk, soulfull-funky και house.

/

Δες φωτογραφιες από τη βραδιά:

Στέλλα Καλλή, Κωνσταντίνος Αργυρός
/

Βασιλική Τσεκούρα, Άντζελα Ευριπίδη, Νόνη Δούνια
/

Χριστίνα Αλεξανιάν, Αντώνης Λουδάρος, Τζένη Μπότση, Μέμος Μπεγνής
/

Αντωνία Καλλιμούκου
/

Στέλλα Γιαμπουρά
/

Ο Δημήτρης Κοντολάζος με την σύζυγό του και την κόρη τους!
/

Εύα Λάσκαρη, Νίκος Τσιώρης
/

Στέλλα Καλλή, Χρήστος Μενιδιάτης
/

Γιώργος Σατσίδης, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός
/

Ηρώ Λεγάκη, Ανδρεανή Τσάφου
/

Γωγώ Βαϊνά, Εμινέ Γεσίρ
/

Read More

And More