Ν. Γερμανού: Πρώτο τραπέζι στην πρεμιέρα του Κ. Αργυρού! Φωτογραφίες

Δυναμική πρεμιέρα έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Posdonio. Ο ταλαντούχος παρέλαβε την σκυτάλη μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με την Δέσποινα Βανδή και τον Αντύπα και αναμένεται να συνεχίσει να διασκεδάζει τους θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού με το ίδιο κέφι. Μαζί του εμφανίζονται o Ιωακείμ Φωκάς, ο Πάρις και η Ελένη Χατζίδου.

Από την πρεμιέρα του φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συντελεστές της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Η Ναταλία Γερμανού και ο Γιώργος Θεοφάνους συνοδευόμενος από την γυναίκα του βρέθηκαν να διασκεδάζουν στα πρώτα τραπέζια. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί!

Στην πρεμιέρα εντοπίσαμε ακόμα τον Αντύπα με την σύζυγό του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρακολούθησε με ευχαρίστηση το πρόγραμμα του νεανικού σχήματος και χειροκρότησε τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου.

Εκεί όμως βρέθηκε και ο Λευτέρης Πανταζής, λίγο καιρό μετά την αποκατάσταση της υγείας του αλλά και τον γνωστό μίμο Διονύση Ζάχο και το μοντέλο Ελένη Ευαγγελάτου.

Δες στιγμιότυπα από το πρόγραμμα!

Και βίντεο από την έναρξη του Κωνσταντίνου με το τραγούδι “Ποτέ ξανά” σε στίχους της Ναταλίας!

Read More

And More