Επτά και Μία Νύχτες με την μοναδική Χάρις Αλεξίου! Το TLIFE βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε

Για Επτά και Μία Νύχτες, με πρώτη την αποψινή, θα απολαμβάνουμε όλο τον Απρίλιο την Χαρούλα Αλεξίου. Μαζί της η νέα μουσική μπάντα “Nouvelle Sextette” που αποτελείται από κορυφαίους Έλληνες σολίστες.

Το πρόγραμμά της θα περιλαμβάνει τραγούδια από το νέο της album η “Τρίπλα” αλλά και τραγούδια από το γνωστό ρεπερτόριο της δοσμένα με ένα καινούργιο, ιδιαίτερο τρόπο. Μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα και όλα όσα μας έκαναν να αγαπήσουμε, στο πέρασμα του χρόνου, τη φωνή της.

Η Χάρις Αλεξίου και το ταλέντο της, η αλήθεια είναι πως, δεν χρειάζονται συστάσεις. Η ενέργεια και το κέφι της όμως είναι κάτι που μας εντυπωσιάζει κάθε φορά που την βλέπουμε σε live εμφάνιση. Μία από αυτές ήταν και η χθεσινή στο Gazarte, σε μία ατμοσφαιρική βραδιά.

Η γνωστή ερμηνεύτρια συνηθίζει να κάνει τις γενικές πρόβες χωρίς κόσμο όμως χθες έκανε την ανατροπή. Σαν να άνοιξε το σπίτι της για να υποδεχτεί φίλους, πιο κοντά από ποτέ στο κοινό της παρουσίασε ένα μικρό δείγμα από όλα αυτά που έχει ετοιμάσει… Φυσικά, το TLIFE δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί εκεί και να σου μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις!

“Νιώθω σαν να έχω χρόνια να τραγουδήσω”, είπε η ίδια και έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από το Παλλάς όπου τραγουδούσε με την Δήμητρα Γαλάνη. Η χαρά της και το δημιουργικό άγχος πάντως έδειχνε σαν να κάνει ένα νέο ξεκίνημα! Ένα νέο μουσικό ταξίδι με συνεπιβάτες της μουσική που μας έχει κάνει να την νιώθουμε δικό μας άνθρωπο, με τον οποίο μοιραζόμαστε την ίδια λύπη, τον ίδιο καημό, την ίδια χαρά…

Πλέον κουβαλάει στις αποσκευές της και τα νέα της τραγούδια όπως “Το δεδομένο”, “Αγάπη σημαίνει”, “Οι στιγμές”, “Η πρώτη αγάπη”. Το θερμό χειροκρότημα του χθεσινού απαιτητικού κοινού τα επιβράβευσε. Μάλιστα, ζητήσαμε και το καθιερωμένο ανκορ στο τέλος της βραδιάς και εκείνη δεν μας χάλασε το χαίρι… Τα υπόλοιπα θα τα διαπιστώσετε μόνοι σας ζώντας τις Επτά και Μία Νύχτες από από την Τέταρτη 3 Απριλίου και κάθε Τέταρτη και Πέμπτη όλο τον Απρίλιο

Ασφαλώς, η αγαπημένη της φίλη και συνάδελφος Δήμητρα Γαλάνη ήταν εκεί στην πρόβα τζενεράλε και συχνά, κατά την διάρκεια της βραδιάς, πρωταγωνιστούσε στα αυθόρμητα αστεία, της Χαρούλας.


Από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο γιος της Χαρούλας, Μάνος Θεοφίλου


Η Δήμητρα Στογιάννη ήταν εκεί για να στηρίξει τον σύζυγό της που είναι μέλος των Nouvelle Sextette

Οι έξι ετερόκλητοι μουσικοί που την συνοδεύουν κα αγκαλιάζουν την τραγουδίστρια με ένα μαγικό έθνικ-τζαζ ήχο είναι οι:
Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής, με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο.
Ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα
Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval
Ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο.
Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο
Ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α )

Read More

And More