Διάσημες παρουσίες στο μεγάλο party του “Λάμψη” στη Γλυφάδα! Φωτογραφίες

Ένα μεγάλο party με πολλούς καλεσμένους και ξεχωριστές live εμφανίσεις διοργάνωσε για μια ακόμη φορά ο Μάκης Πουνέντης με το ραδιοφωνικό σταθμό “Λάμψη”. To TLIFE βρέθηκε σε γνωστό καλοκαιρινό στέκι της Γλυφάδας και απαθανάτισε όλους όσους έδωσαν το “παρών”.
Με πολύ κέφι και διάθεση ο Γιώργος Γιαννιάς, η Κέλλυ Κελεκίδου και η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκαν στο Σιδεράδικο Summer ανέβηκαν στη σκηνή και έβαλαν “φωτιά” στο βράδυ της Τετάρτης.

/

Ο γνωστός ερμηνευτής, που πριν λίγες μέρες ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Frangelico, τραγούδησε τις επιτυχίες του “Γι’ αυτό Σ’ αγαπώ” και “Ερωτευμένος” , ξεσηκώνοντας το κοινό.

/

Ενώ, η Κέλλυ Κελεκίδου και η Κατερίνα Στικούδη εντυπωσίασαν με τη σέξυ εμφάνισή τους και την παρουσίαση των νέων τραγουδιών τους. Η Κέλλυ κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου με το “Χωρίς Δεκάρα”, ενώ η Κατερίνα ανέβασε τη διάθεση με τα “Ψηλά τακούνια”.

/

Το “παρών” στη βραδιά έδωσε ο οικοδεσπότης Μάκης Πουνέντης, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, αλλά και οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης “Άντρες έτοιμοι για όλα”.

/

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Μάκης Πουνέντης, Κέλλυ Κελεκίδου
/

Νίκος Μακρόπουλος
/

Κατερίνα Στικούδη, Γιώργος Γιαννιάς
/

Ειρήνη Παπαδοπούλου
/

Μάκης Πουνέντης, Κέλλυ Κελεκίδου
/

Κατερίνα Στικούδη
/

/

Γιώργος Γιαννιάς
/

Κέλλυ Κελεκίδου
/
/

Read More

And More